Наглядова рада УКФ оголосила новий конкурсний добір на посаду виконавчого директора

Наглядова рада УКФ оголосила новий конкурсний добір на посаду виконавчого директора

29 Липня 2024
499
29 Липня 2024
15:45

Наглядова рада УКФ оголосила новий конкурсний добір на посаду виконавчого директора

499
Документи на участь у доборі можна подати з 29 липня по 28 серпня 2024 року.
Наглядова рада УКФ оголосила новий конкурсний добір на посаду виконавчого директора
Наглядова рада УКФ оголосила новий конкурсний добір на посаду виконавчого директора

Наглядова рада Українського культурного фонду (УКФ) оголосила про початок нового конкурсного добору на посаду виконавчого директора Фонду. Строк прийому документів триватиме до 28 серпня 2024 року. Про це йдеться на сайті Міністерства культури та інформаційної політики.

Документи на участь можуть подати кандидати з вищою освітою (не нижче спеціаліста / магістра) та досвідом роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності в релевантній сфері не менше трьох років, які вільно володіють державною мовою та однією з офіційних мов Ради Європи на рівні не нижче B2 й можуть виконувати відповідні посадові обов’язки за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем.

Спершу конкурсний добір на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду тривав з 17 червня по 17 липня 2024 року. Утім, нещодавно Фонд повідомив, що вирішив оголосити новий конкурсний добір у зв’язку з неподанням трьома претендентами повного пакета документів, перелік яких затверджений рішенням Наглядової ради №22 від 21 травня 2024 року.

Відповідно до рішення Наглядової ради, відтепер для участі в конкурсному доборі необхідно надати сертифікат, довідку або документ, який підтверджує рівень володіння іноземною мовою, що є однією з офіційних мов Ради Європи (із зазначенням рівня володіння не нижче В2). 

«Ми високо цінуємо інтерес до діяльності інституції та сподіваємося на активну участь кожного та кожної у новому етапі конкурсу. Рішення про його переоголошення, попри свою вимушеність, виважене та є гарантом забезпечення найвищого стандарту прозорості, яка є сталою цінністю для колективу Фонду», — зазначено на сайті.

Усі умови конкурсу можна переглянути тут

Нагадаємо, у березні стало відомо, що новою очільницею Українського культурного фонду стала Наталія Кривда — філософиня, головна експертка групи «Культура» Реанімаційного Пакету Реформ, яка спеціалізується на темах історії культури та міфології, проблемах ідентичності та культурної пам’яті.

Крім Наталії Кривди на посаду претендували також культурна менеджерка, програмна директорка освітньої організації «Культурний проєкт», колишня голова Держмистецтв та ексзаступниця міністра культури Галина Григоренко і колишня народна депутатка, ексзаступниця міністра культури й координаторка проєктів USAID у Львові Ірина Подоляк.

8 лютого 2024 року Міністерство культури та інформаційної політики затвердило новий склад наглядової ради Українського культурного фонду.

Перед тим, 11 січня, діячі культури опублікували відкритий лист до Володимира Зеленського і Міністерства культури із закликом взяти відповідальність за формування нового складу наглядової ради УКФ. 7 січня керівник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко та редакторка відділу культури LB.ua Ксенія Білаш заявили, що, за їхніми даними, існує ймовірність, що обрання нових членів наглядової ради УКФ від закладів культури та громадських об’єднань матиме «маніпулятивний характер». 

Український культурний фонд  — державна установа, створена у 2017 році з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва. Діяльність фонду координується МКІП.

Читайте також:

Фото: УКФ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
499
Читайте також
12.01.2024 09:00
Анастасія Платонова
для «Детектора медіа»
1 634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду