Телеканал «2+2» анонсував новий серіальний сезон

Телеканал «2+2» анонсував новий серіальний сезон

18 Липня 2024
263
18 Липня 2024
10:49

Телеканал «2+2» анонсував новий серіальний сезон

263
У новому сезоні відбудуться, зокрема, прем'єри серіалів власного виробництва «Батя», «Ворон та Воробйов», «Містер і місіс Малишки», а також спеціальний показ воєнних драм, присвячених Дню захисників і захисниць України та Дню Збройних сил України, «Евакуація» та «Шлях».
Телеканал «2+2» анонсував новий серіальний сезон
Телеканал «2+2» анонсував новий серіальний сезон

Восени 2024 року на телеканалі «2+2» стартує новий телевізійний сезон, в якому відбудуться прем'єри кількох серіалів власного виробництва, а також спеціальний показ воєнних драм, присвячених Дню захисників і захисниць України та Дню Збройних сил України. Про це повідомила пресслужба мовника.

Першою телевізійною прем’єрою осені стане 16-серійний комедійний детектив «Ворон та Воробйов» про двох приватних детективів. Маючи протилежні характери, абсолютно різні погляди на ведення справ та методи розслідування, запеклі вороги повинні стати партнерами, аби знайти бандитський сейф із 50 мільйонами доларів. 

Головні ролі виконали Ярослав Шахторін, Володимир Ращук, Таїсія-Оксана Щурук. Також у серіалі «Ворон та Воробйов» знімалися Дмитро Суржиков, Тетяна Малкова, Катерина Руда та інші. Режисер — Олександр Сальников. Зйомки відбувалися ще наприкінці 2021 року. 

Ярослав Шахторін та Володимир Ращук/«2+2»

Восени глядачі також побачать 16-серійний гостросюжетний детектив власного виробництва «Батя», який розповідає про заслуженого оперативника, підполковника Степана Безбатько. На початку війни він відправляється на фронт, однак після поранення командир з позивним «Батя» вимушений повернутися додому, де на прохання доньки Лідії погоджується стати консультантом у відділку поліції. 

В головних ролях — Олександр Мельник, Катерина Олос, Єгор Козлов, Олександр Панасевич, Костянтин Корецький, Микола Грушковський та інші. Режисер — Дмитро Андріянов. Зйомки серіалу «Батя» проходили в Києві у 2024 році.

Борис Книженко, Єгор Козлов, Дмитро Андріянов, Олександра Панасевич, Микола Грушковський, Олександр Мельник, Катерина Олос/«2+2»

Серед осінніх прем'єр — детективний серіал «Містер і місіс Малишки», який розповідає історію незвичного подружжя Олександра та Марії. Ніжних, уважних та люблячих батьків вдома, проте непримиренних суперників, слідчого та адвокатки — за його межами. Безкомпромісне професійне протистояння подружжя створює не лише багато комічних ситуацій, а й серйозних конфліктів.

Подружню пару зіграли Валентин Томусяк і Вероніка Мішаєва-Яковлєва. Також у серіалі знімалися Даша Трегубова та її донька Поліна Громова, Дмитро Соловйов, Влад Писаренко, Анастасія Євтушенко та інші. Режисером-постановником серіалу став Дмитро Лактіонов. Зйомки серіалу закінчилися в червні 2024 року.

Влад Писаренко, Валентин Томусяк, Вероніка Мішаєва-Яковлєва/«2+2»

Телеканал «2+2» готує спеціальне ефірне наповнення, присвячене Дню захисників і захисниць та Дню Збройних сил України. Зокрема, восени відбудеться прем'єра чотирисерійної драми «Евакуація» про вчителя інформатики з Литви Марюса, який дізнавшись, що у нього є 12-річна донька Марія, вирушає в Україну на її пошуки та порятунок з окупованого російськими солдатами міста. 

Головну роль виконав Костянтин Темляк. У стрічці також знімались Катерина Варченко, Тетяна Злова, Лілія Цвєлікова, Євгеній Ламах, Роман Ясіновський, Євген Єфремов та інші. 

Воєнну драму знято на замовлення державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» (ДП «МПІУ»).

Костянтин Темляк, Роман Ясіновський/«2+2»

Окрім цього, на глядачів очікує прем’єра чотирисерійної гостросюжетної воєнної драми «Шлях» про досвідченого волонтера, талановитого переговорника та аналітика Олексія, який допомагав повертати полонених і зниклих безвісти.

«Він уникає застосування сили у будь-який спосіб. Рятуючи людей, Олексій стає свідком жорстокості ворога й переживає багато втрат. З часом він розуміє, що для подальшої боротьби йому доведеться взяти до рук зброю. Герой проходить болісний шлях трансформації світогляду, проте знаходить сили, щоб продовжити рятувати полонених та допомагати українцям на окупованих територіях», — розповіли автори.

Режисер стрічки — Денис Тарасов. Головні ролі виконали Іван Жилюк, Анастасія Пустовіт, Сергій Кисіль, В'ячеслав Довженко, Віктор Жданов, Дмитро Соловйов, Олександр Ганноченко та інші.

В'ячеслав Довженко/«2+2»

Фото: «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
263
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду