Онлайн-журнал misto.media запустив сайт

Онлайн-журнал misto.media запустив сайт

9 Липня 2024
465

Онлайн-журнал misto.media запустив сайт

465
Онлайн-журнал misto.media — це незалежне видання, яке створила група волинських журналістів за підтримки ГО «Алгоритм дій».
Онлайн-журнал misto.media запустив сайт
Онлайн-журнал misto.media запустив сайт

Крафтове медіа з Луцька misto.media, яке фокусується на місцевих новинах, запустило сайт. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному в соцмережах медіа.

«Тривалий час на нашому обличчі — головній сторінці misto.media — ви бачили напис: "Все буде. Скоро". Так ось — скоро настало. Попри цей важкий початок робочого тижня. Ми пішли в люди. Запустили наш сайт для вас і будемо раді тут вас бачити», — йдеться в повідомленні.

У редакції розповідають, що онлайн-журнал misto.media — це незалежне видання, яке створила група волинських журналістів за підтримки ГО «Алгоритм дій». Видавцем сайту є ГО «Місто.Медіа», членами якої є самі працівники редакції. Розробкою сайту займалася луцька компанія ideil.

«Наразі ми запустити базову версію сайту, проте поступово будемо додавати різні технічні можливості. Уже зараз сайт містить елементи інклюзії: можна регулювати розмір тексту та колір, згодом також будуть аудіоверсії текстів. Попереду — подкаст "Слухати місто", формати лонгридів, а також — мапа текстів, за якою можна буде відшукати локації та об’єкти, про які ми розповіли», — додають у редакції misto.media.

Нагадаємо, що раніше власник каналів «Ми — Україна» Ігор Петренко планує запустити  інформаційно-розважальну радіостанцію. Він придбав компанію ТОВ «Глас-медіа» у власника проєкту «Апостроф TV» Василя Філіпчука.

Читайте також: 

Фото: misto.media / телеграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
465
Читайте також
25.06.2024 15:43
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
392
17.06.2024 16:29
Гала Скляревська
Ольга Чорна
«Детектор медіа»
1 846
05.06.2024 12:31
Мар'яна Зінченко
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду