Видавництво «Основи» придбала Українська школа політичних студій

Видавництво «Основи» придбала Українська школа політичних студій

14 Червня 2024
585
14 Червня 2024
19:10

Видавництво «Основи» придбала Українська школа політичних студій

585
УШПС обіцяють «важливі перевидання та яскраві новинки»
Видавництво «Основи» придбала Українська школа політичних студій
Видавництво «Основи» придбала Українська школа політичних студій

Українська школа політичних студій повідомила, що купила видавництво «Основи». Право власності на 100% частки набули керівниця Лабораторії законодавчих ініціатив Світлана Матвієнко та випускники УШПС Андрій Вишневський та Анастасія Бородіна.

«Для нас усіх початок нового етапу у житті Osnovy Publishing стане символом звернення до основ, на які ми зможемо надійно спиратися на шляху до перемоги, подальшої модернізації українських суспільних та політичних інституцій, виховання нових поколінь українців», – йдеться у повідомленні Української школи політичних студій.

Лабораторія законодавчих ініціатив — незалежний аналітичний науковий центр, що аналізує роботу парламенту, виконання реформ і законодавчі ініціативи з 2000 року. У 2005 році лабораторія започаткувала Українську школу політичних студій як інституцію громадянської і політичної просвіти після Помаранчевої революції і до десятої річниці вступу України до Ради Європи.

Українська школа політичних студій займається проєктами, які «уособлюють не лише навчання, а й відстоювання спільних цінностей і принципів, навчає і об’єднує лідерів».

«Основи» (Osnovy Publishing) — київське видавництво, яке спеціалізується на оригінальних виданнях українською мовою, а також на перекладах українською класичних художніх та наукових творів. 

Видавництво створили дочка українського поета Дмитра Павличка, літературна критикиня і перекладачка Соломія Павличко і політолог, колишній директор Канадського інституту українських студій Богдан Кравченко в 1992 році. У 2011 році директоркою видавництва стала дочка Соломії Павличко, Богдана (Дана).

Фото: Українська школа політичних студій/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
585
Читайте також
08.06.2024 14:20
Мар'яна Зінченко
«Детектор медіа»
772
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду