Засновник видавництва «Лабораторія» Антон Мартинов приєднався до лав ЗСУ

Засновник видавництва «Лабораторія» Антон Мартинов приєднався до лав ЗСУ

16 Травня 2024
810
16 Травня 2024
23:19

Засновник видавництва «Лабораторія» Антон Мартинов приєднався до лав ЗСУ

810
Видавець зазначив, що команди «Лабораторії» та заснованого ним застосунку для читання електронних книжок Librarius продовжують працювати в штатному режимі.
Засновник видавництва «Лабораторія» Антон Мартинов приєднався до лав ЗСУ
Засновник видавництва «Лабораторія» Антон Мартинов приєднався до лав ЗСУ

Засновник видавництва «Лабораторія» та застосунку для читання електронних книжок Librarius Антон Мартинов приєднався до лав Збройних сил України.

У дописі на своїй фейсбук-сторінці видавець повідомив, що він уже пройшов усі комісії та отримав документи.

«Я мобілізуюсь до ЗСУ. 

Прийшла повістка — не піти мені було б дуже соромно перед собою і сином. Тепер моя дружина візьме на себе додаткове навантаження по бізнесу і з дітьми», — написав Антон Мартинов. 

Він додав, що пропустить  у цьому році «Книжковий Арсенал», а також «заплановані події по наших нових книжках. Пропущу Aspen Action Forum, в якому ми партнери цього року». 
 
Видавець також зазначив, що команди «Лабораторії» і Librarius продовжують працювати в штатному режимі, «але уже без мого операційного залучення. Тепер ваша підтримка буде ще важливішою — куплена книжка собі чи на подарунок дозволить нам продовжувати діяльність у турбулентний час. 

А потім я повернуся з війни і ми ще більше прискоримось!» 

Антон Мартинов свого часу був співвласником і директором видавництва «Наш Формат». У 2020 році заснував видавництво «Лабораторія», яке спеціалізується на нонфікшні та художній літературі. Серед виданих книг — «За Перекопом є земля» Анастасії Левкової, «Дзвінка» Ніни Кур’яти, «Як зберігати в собі людину під час і після війни» Тані Касьян, «Там, де заходить сонце» Олени Пшеничної та багато інших. 

У 2021 році заснував застосунок Librarius  — онлайн- і офлайн-бібліотеку, в якій зібрані цифрові аналоги паперових книг українською. Librarius — перша в Україні система із захищеним форматом файлу електронної книжки та аудіокниги, коли людина може читати й слухати як онлайн, так і без під’єднання до інтернету. 

Читайте також:

Фото з фейсбук-сторінки Антона Мартинова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду