НСЖУ запровадила спеціальну нагороду для пресофіцерів

НСЖУ запровадила спеціальну нагороду для пресофіцерів

6 Червня 2024
898
6 Червня 2024
12:43

НСЖУ запровадила спеціальну нагороду для пресофіцерів

898
Відзнаку також отримають усі герої фільму, підготовленого НСЖУ в лютому до Дня військового журналіста.
НСЖУ запровадила спеціальну нагороду для пресофіцерів
НСЖУ запровадила спеціальну нагороду для пресофіцерів

У четвер, 6 червня, Національна спілка журналістів України запровадила спеціальну нагороду  «Пресофіцери важливі», яку вручатимуть  співробітникам пресслужб Сил оборони, які активно висвітлюють життя своїх підрозділів і з’єднань, допомагають у роботі на передовій цивільним журналістам, інформують світ про діяльність українських військових. Про це повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко.

Першими відзнаками нагороджені:

  • речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш;
  • відомий військовий журналіст, а нині — генеральний директор національного інформагентства «Укрінформ» Сергій Череватий;
  • пресофіцер Роман Чоп, який донедавна очолював пресгрупу на Бахмутському напрямку. 

«Нагороди цим трьом авторитетним пресофіцерам я вручив з нагоди Дня журналіста вчора під час демонстрації в Києві документального фільму, підготовленого знімальною групою НСЖУ, “На межі: історія незламності редактора прифронтової газети”», — пише Томіленко. 

Він повідомив, що відзнаку також отримають усі герої фільму, підготовленого НСЖУ в лютому до Дня військового журналіста: начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ України Володимир Фітьо, фотокореспондентка служби зв’язків з громадськістю 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Катерина Петренко, фотокореспондент служби зв’язків з громадськістю 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила Андрій Полухін і пресофіцер 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Євген Алхімов (усі посади — актуальні станом на лютий цього року).

Ще один лавреат — пресофіцер 56-ї окремої механізованої бригади, до війни редактор газети «Володимирецький вісник» Сергій Скибчик (служить на Запорізькому напрямку).

Читайте також: 

Фото: Sergiy Tomilenko / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
898
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду