Череватий: «Укрінформ» значну увагу приділятиме темі євроатлантичної інтеграції України

Череватий: «Укрінформ» значну увагу приділятиме темі євроатлантичної інтеграції України

27 Травня 2024
787
27 Травня 2024
13:45

Череватий: «Укрінформ» значну увагу приділятиме темі євроатлантичної інтеграції України

787
Сергій Череватий запевнив, що відкритий до нових ініціатив та готовий дослухатись до здорових ідей у рамках організації роботи Укрінформу
Череватий: «Укрінформ» значну увагу приділятиме темі євроатлантичної інтеграції України
Череватий: «Укрінформ» значну увагу приділятиме темі євроатлантичної інтеграції України

Новий очільник «Укрінформу» Сергій Череватий у роботі інформаційного агентства планує зосередитись на просуванні євроатлантичних ідей та принципів. 

Про це він розповів під час зустрічі з колективом  агентства, передає «Укрінформ».  

«Неймовірна честь очолити цей славетний колектив. Дякую за вашу ініціативу. Донедавна війна та робота в інформаційних структурах Збройних сил були головними викликами для мене. Зараз це (керівництво агентством “Укрінформ”. — Ред.), напевне, найбільший виклик мого життя, і я буду докладати всіх зусиль, щоб гідно на нього відповісти», — зазначив Череватий. 

Він запевнив, що відкритий до нових ініціатив та готовий дослухатись до здорових ідей в рамках організації роботи «Укрінформу». 

«Не буде проблем з підтриманням здорових ідей, не буде великих кадрових заворушень, ми плавно увійдемо в ритм. Я зустрінусь з усіма редакціями», — запевнив Череватий, додавши, що буде обов’язково врахований колосальний досвід агенції та напрацювання, які відбулись останнім часом.   

За словами Череватого, на посаді пресофіцера він працював з усіма інформаційними медіа світу, має персональні зв’язки і напрацювання з пресофіцерами різних підрозділів Сил оборони та вищого військового керівництва. 

«Я завжди був прихильником євроатлантичної інтеграції без жодних коливань, тому цій тематиці ми будемо приділяти багато уваги. Найближча тема для нас — це, безумовно, Саміт миру», — зазначив він. 

Нагадаємо, 24 травня 2024 року новим генеральним директором «Укрінформу» призначили колишнього речника Східного угруповання військ Збройних сил України полковника Сергія Череватого

30 квітня 2024 року він був призначений начальником кафедри військової журналістики Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ). Череватий замінив на цій посаді соратника Шарія Геннадія Ніколайчука.

24 травня генеральний директор «Укрінформу» Олексій Мацука повідомив, що завершує роботу в агенції. В коментарі «Детектору медіа» він сказав, що йде з посади за станом здоров'я та у зв'язку «з появою ідей нових проєктів», які збирається розвивати. Мацука додав, що поки не знає, чи будуть ці проєкти реалізовані в «Укрінформі», чи в інших медіа. Олексій Мацука став гендиректором агентства «Укрінформ» 9 листопада 2023 року.

Читайте також: 

Фото: Сергій Череватий / «АрміяІнформ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
787
Читайте також
29.05.2024 09:43
Ангеліна Страшкулич, Роман Кравець, «Українська правда»
909
18.05.2024 10:00
Олексій Мацука
для «Детектора медіа»
653
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду