Сьогодні на ICTV2 стартує показ кримінальної драми «Подвійні ставки»

Сьогодні на ICTV2 стартує показ кримінальної драми «Подвійні ставки»

24 Квітня 2024
2923
24 Квітня 2024
11:27

Сьогодні на ICTV2 стартує показ кримінальної драми «Подвійні ставки»

2923
У головних ролях серіалу — відомий актор Влад Никитюк та його дружина Анна Гуляєва.
Сьогодні на ICTV2 стартує показ кримінальної драми «Подвійні ставки»
Сьогодні на ICTV2 стартує показ кримінальної драми «Подвійні ставки»

Сьогодні, 24 квітня, о 20:00 на телеканалі ICTV2 стартує показ кримінальної драми «Подвійні ставки». Головного героя серіалу — колишнього військового, який прагне справедливості і бореться з корупцією та  злочинністю, — зіграв відомий український актор Влад Никитюк

«На глядачів чекають вісім серій небезпечних подій, багатопланова історія, в якій у кожного своя гра, а ставки тільки підвищуються, а також динамічна картинка — складні трюки, перестрілки, гонитви та сучасні візуальні ефекти», — повідомляє пресслужба телеканалу.

Актор Влад Никитюк у кадрі багато б’ється, стріляє і демонструє гарну фізичну форму. Окрім насичених напругою подій, будуть й історії кохання. У серіалі Влад грає зі своєю дружиною, акторкою Анною Гуляєвою. Та чи побачать глядачі їх у ролі пари, актор не розповідає. Лише додає, що зйомки з дружиною для нього — завжди непросто і дуже відповідально.

«У кожної пари свій досвід, я вважаю, що нам нелегко разом працювати. Аня каже, що навіть нестерпно. Напевно, одна з причин у тім, що я перфекціоніст, адже вважаю, що все має бути зроблено ідеально. Втім, це не заважає нам кохати одне одного і бути в цій професії», — поділився Влад.

Також у детективі грають Яків Кучеревський, Олександр Мельник, Олексій Нагрудний, Анна Саліванчук, Артем Позняк, Валентин Томусяк, Сергій Коршиков, Олександра Сизоненко, Сергій Деньга та ін. Автор сценарію стрічки — Ігор Швецов, продюсер Олексій Терентьєв.

Як повідомлялось раніше, серіал розповідає про військового Ігоря Шведова, який, повернувшись із фронту додому, опиняється у вирі подій. На його очах убивають рідного брата, і щоб знайти вбивць, Шведов іде служити в поліцію. На героя чекає справжній удар: він дізнається, що брат був впливовим кримінальним авторитетом. До всього Ігорю доведеться з’ясувати, хто йому друг, а хто тільки вдає. Шведов оголошує війну кримінальним колам та корумпованим поліцейським столиці і вступає в небезпечну сутичку.

Читайте також:

Фото: ICTV2 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2923
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду