detector.media
Віра Крайня
«Детектор медіа»
24.04.2024 11:27
Сьогодні на ICTV2 стартує показ кримінальної драми «Подвійні ставки»
Сьогодні на ICTV2 стартує показ кримінальної драми «Подвійні ставки»
У головних ролях серіалу — відомий актор Влад Никитюк та його дружина Анна Гуляєва.

Сьогодні, 24 квітня, о 20:00 на телеканалі ICTV2 стартує показ кримінальної драми «Подвійні ставки». Головного героя серіалу — колишнього військового, який прагне справедливості і бореться з корупцією та  злочинністю, — зіграв відомий український актор Влад Никитюк

«На глядачів чекають вісім серій небезпечних подій, багатопланова історія, в якій у кожного своя гра, а ставки тільки підвищуються, а також динамічна картинка — складні трюки, перестрілки, гонитви та сучасні візуальні ефекти», — повідомляє пресслужба телеканалу.

Актор Влад Никитюк у кадрі багато б’ється, стріляє і демонструє гарну фізичну форму. Окрім насичених напругою подій, будуть й історії кохання. У серіалі Влад грає зі своєю дружиною, акторкою Анною Гуляєвою. Та чи побачать глядачі їх у ролі пари, актор не розповідає. Лише додає, що зйомки з дружиною для нього — завжди непросто і дуже відповідально.

«У кожної пари свій досвід, я вважаю, що нам нелегко разом працювати. Аня каже, що навіть нестерпно. Напевно, одна з причин у тім, що я перфекціоніст, адже вважаю, що все має бути зроблено ідеально. Втім, це не заважає нам кохати одне одного і бути в цій професії», — поділився Влад.

Також у детективі грають Яків Кучеревський, Олександр Мельник, Олексій Нагрудний, Анна Саліванчук, Артем Позняк, Валентин Томусяк, Сергій Коршиков, Олександра Сизоненко, Сергій Деньга та ін. Автор сценарію стрічки — Ігор Швецов, продюсер Олексій Терентьєв.

Як повідомлялось раніше, серіал розповідає про військового Ігоря Шведова, який, повернувшись із фронту додому, опиняється у вирі подій. На його очах убивають рідного брата, і щоб знайти вбивць, Шведов іде служити в поліцію. На героя чекає справжній удар: він дізнається, що брат був впливовим кримінальним авторитетом. До всього Ігорю доведеться з’ясувати, хто йому друг, а хто тільки вдає. Шведов оголошує війну кримінальним колам та корумпованим поліцейським столиці і вступає в небезпечну сутичку.

Читайте також:

Фото: ICTV2 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY