Помер журналіст Віталій Чепіжко

Помер журналіст Віталій Чепіжко

4 Березня 2024
6096
4 Березня 2024
19:50

Помер журналіст Віталій Чепіжко

6096
Тривалий час він працював економічним оглядачем у газеті «Урядовий кур’єр».
Помер журналіст Віталій Чепіжко
Помер журналіст Віталій Чепіжко

У ніч проти 4 березня помер журналіст Віталій Чепіжко. Про це повідомила у фейсбуку його дружина Віолетта Громова

«Прощання післязавтра, 6 березня, в Києві у залі прощань на території лікарні #15 (вул. Іллінська, 6). Похорон відбудеться 6 березня у с. Червона Слобода Макарівського, нині — Бучанського, району о 12-ій годині», — повідомила Віолетта Громова.

Журналіст помер раптово, після перенесеної коронавірусної хвороби. Йому було 50 років.

Віталій Чепіжко закінчив факультет журналістики Київського університету ім. Т. Шевченка у 1996 році й відразу пішов працювати у відділ економіки газети «Урядовий кур’єр». Був економічним оглядачем, певний час працював завідувачем відділу економіки в редакції газети  «Україна молода», відтак знов повернувся в урядове видання. Останні кілька років залишив журналістику і працював у Чорнобилі.

Друзі та колеги згадують про Віталія як про дуже теплу, емпатичну людину. «Він усіх любив», — написала про свого чоловіка Віолетта Громова.

Колектив «Детектора медіа» висловлює щирі співчуття друзям та родині Віталія Чепіжка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6096
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду