Командування ЗСУ виводить українські підрозділи з Авдіївки

Командування ЗСУ виводить українські підрозділи з Авдіївки

17 Лютого 2024
925
17 Лютого 2024
10:17

Командування ЗСУ виводить українські підрозділи з Авдіївки

925
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що українські військові переходять до оборони на більш вигідних рубежах.
Командування ЗСУ виводить українські підрозділи з Авдіївки
Командування ЗСУ виводить українські підрозділи з Авдіївки

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив про виведення українських військ з Авдіївки.

«Виходячи з оперативної обстановки, яка склалася довкола Авдіївки, з метою уникнення оточення та збереження життя і здоров’я військовослужбовців, прийняв рішення про виведення наших підрозділів з міста й переходу до оборони на більш вигідних рубежах», — написав він.

Сирський зазначив, що українські воїни зробили все можливе для знищення найкращих російських військових частин та завдали ворогу значних втрат у живій силі й техніці.

«Вживаємо заходів для стабілізації обстановки та утримання займаних позицій. Життя військовослужбовців — найвища цінність. Авдіївку ми все одно повернемо», — додав Головнокомандувач ЗСУ.

Як поінформував командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський, українські військові вийшли з Авдіївки «на заздалегідь підготовлені позиції».

«У ситуації, коли ворог наступає по трупах своїх же солдатів із перевагою снарядів десять до одного, під постійними бомбардуваннями — це єдине правильне рішення. Оточення не допущено, особовий склад виведено, наші воїни зайняли оборону на визначених рубежах», — ідеться в повідомленні. 

Командування Третьої штурмової бригади, яку нещодавно перекинули на Авдіївський напрямок, подякувало бійцям за гідний бій та зазначило, що вони відходять на підготовлені позиції, «щоб повернутися і завдати ще сильнішого удару».

Фото: Pierre Crom / Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
925
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
71 дн. тому
Поміняли програшне командування краще стало? Шила на мило. Головнокорумповувач в цей час гроші для розкрадання шукає, а раптом претензії - його там в потрібний час не було.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду