«Кордонгейт»: новий фільм про ситуацію на польсько-українському кордоні

«Кордонгейт»: новий фільм про ситуацію на польсько-українському кордоні

12 Лютого 2024
836
12 Лютого 2024
23:38

«Кордонгейт»: новий фільм про ситуацію на польсько-українському кордоні

836
У документальній стрічці «Кордонгейт. Проросійська операція на польському кордоні 2» йдеться про те, чому вимоги польських фермерів насправді є маніпуляцією, про справжні причини блокування польсько-українського кордону та про бенефіціарів цього блокування.
«Кордонгейт»: новий фільм про ситуацію на польсько-українському кордоні
«Кордонгейт»: новий фільм про ситуацію на польсько-українському кордоні

На ютуб-каналі народного депутата Миколи Княжицького вийшов новий документальний фільм «Кордонгейт. Проросійська операція на польському кордоні 2». У стрічці йдеться про те, чому вимоги польських фермерів насправді є маніпуляцією, про справжні причини блокування польсько-українського кордону та про бенефіціарів цього блокування.  

Про вихід нового фільму «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі Миколи Княжицького. 

Зазначається, що документальна стрічка «Кордонгейт. Проросійська операція на польському кордоні 2» вийшла в той час, як на польсько-українському кордоні відновилася блокада доріг. 

За інформацією пресслужби, у фільмі анонсуються відповіді, чи зможе Україна раз і остаточно вирішити питання блокування кордону, чи ця проблема з нами назавжди? 

«Я переконаний, що це — не економічний протест, а глобальна спецоперація Кремля, яку втілюють антиукраїнські політики руками польських фермерів», — заявив Микола Княжицький. 

За його словами, зарадити ситуації має правильна державна стратегія. «Влада має позбутися комплексу жертви, якій усі винні. Ми маємо нарешті довести західному світу, що ми — не проблема, а спосіб подолання проблеми, назва якій —  Росія», — резюмує політик 

Нагадаємо, це вже другий документальний фільм народного депутата Миколи Княжицького, де він системно досліджує проблему на польсько-українському кордоні та шляхи вирішення ситуації.  

Низку документальних фільмів Княжицький випустив і восени 2023 року. Серед них — «Церква без Христа» про антидержавну діяльність російської церкви в Україні та «Шелтер Марії» — про мережу допомоги переселенцям.

Фото надане пресслужбою Миколи Княжицького

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
836
Читайте також
25.11.2023 14:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
1 229
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду