detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
12.02.2024 23:38
«Кордонгейт»: новий фільм про ситуацію на польсько-українському кордоні
«Кордонгейт»: новий фільм про ситуацію на польсько-українському кордоні
У документальній стрічці «Кордонгейт. Проросійська операція на польському кордоні 2» йдеться про те, чому вимоги польських фермерів насправді є маніпуляцією, про справжні причини блокування польсько-українського кордону та про бенефіціарів цього блокування.

На ютуб-каналі народного депутата Миколи Княжицького вийшов новий документальний фільм «Кордонгейт. Проросійська операція на польському кордоні 2». У стрічці йдеться про те, чому вимоги польських фермерів насправді є маніпуляцією, про справжні причини блокування польсько-українського кордону та про бенефіціарів цього блокування.  

Про вихід нового фільму «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі Миколи Княжицького. 

Зазначається, що документальна стрічка «Кордонгейт. Проросійська операція на польському кордоні 2» вийшла в той час, як на польсько-українському кордоні відновилася блокада доріг. 

За інформацією пресслужби, у фільмі анонсуються відповіді, чи зможе Україна раз і остаточно вирішити питання блокування кордону, чи ця проблема з нами назавжди? 

«Я переконаний, що це — не економічний протест, а глобальна спецоперація Кремля, яку втілюють антиукраїнські політики руками польських фермерів», — заявив Микола Княжицький. 

За його словами, зарадити ситуації має правильна державна стратегія. «Влада має позбутися комплексу жертви, якій усі винні. Ми маємо нарешті довести західному світу, що ми — не проблема, а спосіб подолання проблеми, назва якій —  Росія», — резюмує політик 

Нагадаємо, це вже другий документальний фільм народного депутата Миколи Княжицького, де він системно досліджує проблему на польсько-українському кордоні та шляхи вирішення ситуації.  

Низку документальних фільмів Княжицький випустив і восени 2023 року. Серед них — «Церква без Христа» про антидержавну діяльність російської церкви в Україні та «Шелтер Марії» — про мережу допомоги переселенцям.

Фото надане пресслужбою Миколи Княжицького

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY