Людмила Немиря розповіла про шантаж з боку тих, хто відібрав у неї ютуб-канал Ukrlife.tv

Людмила Немиря розповіла про шантаж з боку тих, хто відібрав у неї ютуб-канал Ukrlife.tv

5 Січня 2024
10337

Людмила Немиря розповіла про шантаж з боку тих, хто відібрав у неї ютуб-канал Ukrlife.tv

10337
Від журналістки вимагають відмовитися від «Ukrlife» у назві її нового каналу, вона збирається звернутись до суду.
Людмила Немиря розповіла про шантаж з боку тих, хто відібрав у неї ютуб-канал Ukrlife.tv
Людмила Немиря розповіла про шантаж з боку тих, хто відібрав у неї ютуб-канал Ukrlife.tv

Колишня генеральна продюсерка та ведуча ютуб-каналу Ukrlife.tv Людмила Немиря, яка у листопаді минулого року втратила до нього доступ і запустила новий канал «Ukrlife.tv з Людмилою Немирею», повідомила про нові проблеми.

«Сьогодні я вперше дізналася, що таке шантаж: сьогодні людина, яка забрала мою половину каналу Ukrlife.tv і викинула мене з бізнесу, зажадала від мене відмовитися від “Ukrlife” у назві мого нового каналу, інакше вона викладе якісь записи, над якими старанно працювала ці два місяці. Він навіть надіслав мені фрагмент і запропонував подумати», — написала журналістка у фейсбуці.

Як і тоді, коли Немирі заблокували доступ до каналу, для якого вона протягом десяти років створювала контент, цього разу медійниця також категорично не бажає розповідати подробиці того, що сталось. Не називає вона й імені того, хто її шантажує, зауважуючи, що не збирається влаштовувати публічний скандал, а натомість планує звернутися до суду.  

«Ніхто не сміє мене шантажувати. Я хотіла зберегти ім’я каналу чистим. Я дала собі слово, що буду стримувати емоції і не блокуватиму канал заради інтерв’ю, які там є, заради всього, що я робила ці десять років. Хтось сприйняв це за слабкість. Даремно. Я розумію, що підняти рейтинг каналу, що падає, найкраще скандалами. Але я в цьому не братиму участі. Я публічно заявляю, що все, що буде сфальшовано і викладено в мережу, стане предметом роботи юристів. Тільки їх та суду», — пояснила Людмила Немиря.

Вона звернулася до своїх друзів із вибаченням за те, що їм «доводиться бути свідками цієї огидної історії», наголосила на тому, що не збирається більше коментувати ситуацію, і пообіцяла зосередиться на розвитку каналу «Ukrlife.tv з Людмилою Немирею».

Канал Ukrlife.tv було створено 29 квітня 2013 року. На ньому щодня виходили інтерв'ю Людмили Немирі з різними експертами. На момент, коли Людмила втратила до Ukrlife.tv доступ, на ньому було опубліковано 15089 відео, він мав 753 тисячі підписників і понад 300 млн переглядів. 

На каналі «Ukrlife.tv з Людмилою Немирею», який був створений 21 листопада 2023 року, вже опубліковано 151 інтерв’ю, він має понад 68 тисяч підписників і понад 2 млн переглядів.

Фото: скриншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10337
Читайте також
20.10.2023 17:05
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
1 091
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду