detector.media
Віра Крайня
«Детектор медіа»
05.01.2024 17:03
Людмила Немиря розповіла про шантаж з боку тих, хто відібрав у неї ютуб-канал Ukrlife.tv
Людмила Немиря розповіла про шантаж з боку тих, хто відібрав у неї ютуб-канал Ukrlife.tv
Від журналістки вимагають відмовитися від «Ukrlife» у назві її нового каналу, вона збирається звернутись до суду.

Колишня генеральна продюсерка та ведуча ютуб-каналу Ukrlife.tv Людмила Немиря, яка у листопаді минулого року втратила до нього доступ і запустила новий канал «Ukrlife.tv з Людмилою Немирею», повідомила про нові проблеми.

«Сьогодні я вперше дізналася, що таке шантаж: сьогодні людина, яка забрала мою половину каналу Ukrlife.tv і викинула мене з бізнесу, зажадала від мене відмовитися від “Ukrlife” у назві мого нового каналу, інакше вона викладе якісь записи, над якими старанно працювала ці два місяці. Він навіть надіслав мені фрагмент і запропонував подумати», — написала журналістка у фейсбуці.

Як і тоді, коли Немирі заблокували доступ до каналу, для якого вона протягом десяти років створювала контент, цього разу медійниця також категорично не бажає розповідати подробиці того, що сталось. Не називає вона й імені того, хто її шантажує, зауважуючи, що не збирається влаштовувати публічний скандал, а натомість планує звернутися до суду.  

«Ніхто не сміє мене шантажувати. Я хотіла зберегти ім’я каналу чистим. Я дала собі слово, що буду стримувати емоції і не блокуватиму канал заради інтерв’ю, які там є, заради всього, що я робила ці десять років. Хтось сприйняв це за слабкість. Даремно. Я розумію, що підняти рейтинг каналу, що падає, найкраще скандалами. Але я в цьому не братиму участі. Я публічно заявляю, що все, що буде сфальшовано і викладено в мережу, стане предметом роботи юристів. Тільки їх та суду», — пояснила Людмила Немиря.

Вона звернулася до своїх друзів із вибаченням за те, що їм «доводиться бути свідками цієї огидної історії», наголосила на тому, що не збирається більше коментувати ситуацію, і пообіцяла зосередиться на розвитку каналу «Ukrlife.tv з Людмилою Немирею».

Канал Ukrlife.tv було створено 29 квітня 2013 року. На ньому щодня виходили інтерв'ю Людмили Немирі з різними експертами. На момент, коли Людмила втратила до Ukrlife.tv доступ, на ньому було опубліковано 15089 відео, він мав 753 тисячі підписників і понад 300 млн переглядів. 

На каналі «Ukrlife.tv з Людмилою Немирею», який був створений 21 листопада 2023 року, вже опубліковано 151 інтерв’ю, він має понад 68 тисяч підписників і понад 2 млн переглядів.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY