РосЗМІ: Від обстрілу в Донецьку загинув російський пропагандист

РосЗМІ: Від обстрілу в Донецьку загинув російський пропагандист

1 Січня 2024
2515

РосЗМІ: Від обстрілу в Донецьку загинув російський пропагандист

2515
У новорічну ніч в окупованому Донецьку начебто обстріляли готель, де зібралась «еліта» окупантів разом з московськими гостями. Загалом загинули четверо людей, ще 13 поранені.
РосЗМІ: Від обстрілу в Донецьку загинув російський пропагандист
РосЗМІ: Від обстрілу в Донецьку загинув російський пропагандист

Російські пропагандисти та пабліки повідомляють, що внаслідок вибухів у тимчасово окупованому Донецьку ввечері 31 грудня загинув один російський пропагандист і ще один отримав поранення. Імен загиблого та поранених наразі не розкривають.

Про загибель неназваного «журналіста» повідомив, зокрема, російський пропагандист Олександр Сладков. Пишуть про це й російські телеграм-канали, а також російське держагентство «ТАСС» із посиланням на так звані «оперативні служби ДНР», передають «Новинарня» та ZN.

Це начебто сталося внаслідок обстрілу готелю «Донбас Палас» в окупованому Донецьку. Блогер і журналіст Денис Казанський повідомив, що в ніч на 1 січня по готелю відбулося шість «прильотів».

«Удар у Донецьку припав на готель “Донбас Палас”. Ну ви зрозуміли… Російські пропагандисти потрапили під удар очевидно там», — написав Казанський.

Повідомляють про чотирьох загиблих та 13 поранених. Як пишуть українські телеграм-канали, у готелі зібралась на новорічну вечерю «еліта» окупантів разом з московськими гостями.

Російські пабліки інформують, що загалом по Донецьку випустили 15 ракет.

Нагадаємо, в ніч на 1 січня внаслідок атаки російських безпілотників у Львові зруйновано музей головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича. У Дублянах на околицях Львова пошкоджено будівлю аграрного університету початку XX століття, в якій навчався Степан Бандера.

Фото з відкритих джерел

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2515
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду