detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
01.01.2024 14:10
РосЗМІ: Від обстрілу в Донецьку загинув російський пропагандист
РосЗМІ: Від обстрілу в Донецьку загинув російський пропагандист
У новорічну ніч в окупованому Донецьку начебто обстріляли готель, де зібралась «еліта» окупантів разом з московськими гостями. Загалом загинули четверо людей, ще 13 поранені.

Російські пропагандисти та пабліки повідомляють, що внаслідок вибухів у тимчасово окупованому Донецьку ввечері 31 грудня загинув один російський пропагандист і ще один отримав поранення. Імен загиблого та поранених наразі не розкривають.

Про загибель неназваного «журналіста» повідомив, зокрема, російський пропагандист Олександр Сладков. Пишуть про це й російські телеграм-канали, а також російське держагентство «ТАСС» із посиланням на так звані «оперативні служби ДНР», передають «Новинарня» та ZN.

Це начебто сталося внаслідок обстрілу готелю «Донбас Палас» в окупованому Донецьку. Блогер і журналіст Денис Казанський повідомив, що в ніч на 1 січня по готелю відбулося шість «прильотів».

«Удар у Донецьку припав на готель “Донбас Палас”. Ну ви зрозуміли… Російські пропагандисти потрапили під удар очевидно там», — написав Казанський.

Повідомляють про чотирьох загиблих та 13 поранених. Як пишуть українські телеграм-канали, у готелі зібралась на новорічну вечерю «еліта» окупантів разом з московськими гостями.

Російські пабліки інформують, що загалом по Донецьку випустили 15 ракет.

Нагадаємо, в ніч на 1 січня внаслідок атаки російських безпілотників у Львові зруйновано музей головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича. У Дублянах на околицях Львова пошкоджено будівлю аграрного університету початку XX століття, в якій навчався Степан Бандера.

Фото з відкритих джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY