Дана Ярова та інші волонтерки й жінки-військовослужбовиці знялись для «Playboy Україна» (ФОТО)

Дана Ярова та інші волонтерки й жінки-військовослужбовиці знялись для «Playboy Україна» (ФОТО)

25 Грудня 2023
3902
25 Грудня 2023
10:01

Дана Ярова та інші волонтерки й жінки-військовослужбовиці знялись для «Playboy Україна» (ФОТО)

3902
Коли Ярову запросили виступити моделлю для обкладинки журналу, вона погодилася за умови, що разом з нею у виданні будуть представлені й жінки, які служать у ЗСУ.
Дана Ярова та інші волонтерки й жінки-військовослужбовиці знялись для «Playboy Україна» (ФОТО)
Дана Ярова та інші волонтерки й жінки-військовослужбовиці знялись для «Playboy Україна» (ФОТО)

На обкладинці журналу «Playboy Україна» за січень 2024 року — портрет відомої волонтерки, членкині Громадської антикорупційної ради при Міноборони Дани Ярової

Як розповіла Ярова у фейсбуку, коли головний редактор видання Влад Іваненко покликав її позувати для обкладинки, вона погодилася за умови, що цей проєкт «покаже світу незламність українських жінок». Тож у січневому випуску часопису міститься ще й календар на 2024 рік із жінками, які зараз служать у ЗСУ, медикинями та волонтерками.

«Цей проєкт — виклик! Як червона помада під час Другої світової. Виклик війни, виклик ворогу і навіть самим собі. Виклик вийти за межі. І нагадати нам усім, що жінка — провідник життя на землі. І жінка завжди залишається жінкою! Попри війну, попри обстріли, попри зруйновані будинки та долі, попри величезні кладовища загиблих, попри ненароджених дітей. Попри все», — написала Дана Ярова.

Волонтерка також анонсувала благодійну лотерею та аукціон, на яких можна буде придбати примірники журналу та календаря з підписами всіх учасниць. Гроші, виручені з продажу журналу та календаря, підуть на потреби ЗСУ.

Шефредактор і співзасновник «Playboy Україна» Влад Іваненко повідомив, що це була дуже креативна та цікава робота. «Коли ми познайомились із Даною і вирішили створити спільний проєкт календаря з дівчатами з ЗСУ, було певне побоювання, що ми можемо або звульгаризувати, або зробити щось не так. Але завдяки її наполегливості та харизмі вийшов, мабуть, найбільш зворушливий і важливий календар за всі роки існування журналу», — сказав він.

У журналі можна прочитати інтервʼю про життєвий шлях кожної з учасниць проєкту.

«І ще, я розумію, який хейт зараз почнеться. Але все, що б вам про мене не говорили, все правда — я навіть гірша. І ще, якщо я в 45 років після народження трьох дітей змогла знятись для Playboy, то й ви зможете все!» — зауважила Ярова.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що в серпні 2023 року «Playboy Україна» випустив перший друкований журнал за час великої війни з хірургинею, моделлю й телеведучою Іриною Білоцерковець на обкладинці. Білоцерковець була поранена під час російського обстрілу на Київщині в перші дні повномасштабного вторгнення і втратила око.

Перед тим, у квітні 2022 року, видання випустило спеціальне число про розв'язану Росією війну в Україні. Його можна було придбати онлайн, самостійно визначивши вартість. Редакція пропонувала заплатити за номер від 10 до 200 євро. Ці кошти мали піти на гуманітарну допомогу, забезпечення лікарень та купівлю автомобілів швидкої допомоги.

Фото: фейсбук-сторінка Дани Ярової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3902
Читайте також
03.04.2023 15:49
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
5 769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду