В Україні представили трейлер фільму «Як там Катя?» режисерки Крістіни Тинькевич

В Україні представили трейлер фільму «Як там Катя?» режисерки Крістіни Тинькевич

15 Грудня 2023
1375
15 Грудня 2023
11:31

В Україні представили трейлер фільму «Як там Катя?» режисерки Крістіни Тинькевич

1375
Стрічка, що вже встигла отримати відзнаки на багатьох кінофестивалях, вийде в український прокат 25 січня 2024 року.
В Україні представили трейлер фільму «Як там Катя?» режисерки Крістіни Тинькевич
В Україні представили трейлер фільму «Як там Катя?» режисерки Крістіни Тинькевич

Трейлер повнометражного фільму української режисерки Крістіни Тинькевич «Як там Катя?» вийшов на ютуб-каналі незалежного українського кінодистриб’ютора Adastra Cinema.

Сюжет фільму розповідає про лікарку швидкої допомоги, одиноку матір, яка є опорою для своєї родини — сестри, матері та єдиної доньки Каті. Анна — сильна жінка, яка планує подарувати своїй дитині краще життя, ніж у неї. Але сталася неочікувана та приголомшлива трагедія, яка може все зруйнувати та залишити героїню на одинці з байдужою системою та безмежною втратою.

«Головна героїня стикається з травмою. Вона проходить прийняття, переживання, переосмислення. І на жаль, за останні півтора року — цей той досвід, який став знайомим мільйонам людей. Можливо, для когось цей фільм стане терапевтичним досвідом», — цитує Крістіну Тинькевич «Українська правда».

Крім виконавиці головної ролі Анастасії Карпенко, у стрічці також знялися: Катерина Козлова, Тетяна Круліковська, Олексій Череватенко, Ірина Веренич-Островська, Віктор Жданов та інші.

Фільм створено кінокомпанією Evos Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Міжнародна промоція стрічки відбувається за підтримки Українського Інституту в межах програми proMOTION.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що фільм режисерки Крістіни Тинькевич «Як там Катя?» переміг у національному конкурсі українських повнометражних фільмів на Гамбурзькому кінофестивалі Filmfest Hamburg, який вдруге організовує кінофестиваль «Молодість».

Світова прем'єра стрічки відбулась у серпні 2022 року на Міжнародному кінофестивалі в Локарно (Швейцарія). Там фільм отримав дві нагороди: спеціальний приз журі Ciné+ та приз за найкращу акторську гру для Анастасії Карпенко.

Українська прем’єра фільму «Як там Катя?» відбулась 5 жовтня під час позаконкурсного показу в межах кінофестивалю Kharkiv MeetDocs, який цьогоріч проходив у Києві.

Цьогоріч стрічка потрапила до переліку номінантів на премію «Кіноколо» та до національної конкурсної програми 13-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

Фото: Adastra Cinema

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1375
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду