СтратКом ЗСУ знову закликав до тиші в медійному просторі

СтратКом ЗСУ знову закликав до тиші в медійному просторі

4 Грудня 2023
2986
4 Грудня 2023
17:11

СтратКом ЗСУ знову закликав до тиші в медійному просторі

2986
Інформація, яку можна повідомляти без загрози для життя військовослужбовців та безпеці операцій, — це офіційні заяви керівництва Збройних сил України.
СтратКом ЗСУ знову закликав до тиші в медійному просторі
СтратКом ЗСУ знову закликав до тиші в медійному просторі

Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ звернулось до головних редакторів, журналістів, лідерів думок, блогерів України з проханням «про тишу там, де це зараз дуже важливо».  

«Свобода слова — одна з найвищих цінностей демократичного світу. Свобода говорити про успіхи й проблеми, героїчні подвиги і помилки. Українські журналісти, репортери, блогери, лідери думок — професіонали, які розповідають світу про щоденну боротьбу за звільнення рідної землі від російських окупантів. Ваша кропітка праця — це справжній літопис нашої новітньої історії», — йдеться у повідомленні СтратКому ЗСУ.

Після цих слів слідує заклик до представників української медіаспільноти бути виваженими і з розумінням поставитися до прохання про тишу «там, де це зараз дуже важливо».

У СтратКомі просять медійників публікувати та розповсюджувати лише ту інформацію, яку можна повідомляти без загрози для життя військовослужбовців та безпеки операцій, тобто офіційні заяви керівництва Збройних сил України.

«Тиша рятує життя», — вкотре наголосило Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ.

Раніше СтратКом ЗСУ вже закликав медійників довіряти виключно офіційним речникам та не поширювати неперевірену інформацію з «власних джерел».

До того Міноборони звернулось до українських телеграм-каналів з проханням не викладати новини з фронту в режимі нонстоп.

Читайте також:

Фото: СтратКом ЗСУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2986
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду