Ярина Ключковська пішла з посади директорки з комунікацій Work.ua

Ярина Ключковська пішла з посади директорки з комунікацій Work.ua

21 Листопада 2023
1072
21 Листопада 2023
15:04

Ярина Ключковська пішла з посади директорки з комунікацій Work.ua

1072
Комунікаційниця повідомила, що повертається до звичного режиму консалтингу, коли є можливість обирати, з ким і над якими проєктами працювати.
Ярина Ключковська пішла з посади директорки з комунікацій Work.ua
Ярина Ключковська пішла з посади директорки з комунікацій Work.ua

Фахівчиня зі стратегічних комунікацій та піару, медіатренерка Ярина Ключковська залишає посаду директорки з комунікацій компанії з пошуку роботи Work.ua. Про це вона повідомила у фейсбуці та підтвердила в розмові з «Детектором медіа».  

«Відучора я вже не працюю в Work.ua. Негативний результат експерименту — це теж результат», — написала Ключковська.

Вона подякувала СЕО Work.ua Артуру Міхну й персоналу компанії, особливо команді комунікаційниць, яка, за словами Ярини, «просто бринить талантом і потенціалом». І висловила впевненість у тому, що цій команді під силу зробити все замислене та набагато більше, «аби тільки не заважали і не обмежували». 

«З собою беру багато нового досвіду — хорошого і болючого, багато здобутих знань і вивчених уроків. Про те, як працює ринок праці. Про те, як розкриваються люди, коли отримують свободу. Про те, як співвідноситься віра і відповідальність. Про шлях героя і небезпеки на цьому шляху. Все цінне. Все знадобиться. Все збагачує мене», — зауважила Ярина Ключковська в розмові з «Детектором медіа».

Також вона повідомила, що повертається до звичного режиму консалтингу, де є можливість обирати, з ким працювати і над якими проєктами, роблячи це на засадах взаємної довіри і поваги. «Маю час і натхнення допомагати людям та організаціям будувати ефективні комунікації, розвʼязувати комунікаційні проблеми і керувати репутаційними ризиками, відточувати комунікаційні компетенції», — наголосила Ярина.

Працювати директоркою з комунікацій в компанії Work.ua Ключковська почала 1 вересня 2023 року, тобто неповних три місяці тому. Тоді вона написала у фейсбуці захоплений пост про те, що знайшла «роботу мрії» та «натхненну і надихаючу команду». Тепер вона каже: на те й існують випробувальні терміни, аби зрозуміти, наскільки підходять фахівець і компанія одне одному.  

Ярина Ключковська в комунікаціях більше двадцяти років. Отримала ступінь магістра культурології в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» та магістра з масових комунікацій в San Jose State University (США).

Вона спеціалізується на управлінні репутацією, стратегії комунікацій, роботі з керівниками організацій, корпоративних комунікаціях та медіатренінгах. Очолювала комунікаційні підрозділи великих міжнародних компаній, зокрема Microsoft Ukraine, Group DF, UMC, Metro Cash & Carry, «АрселорМіттал Кривий Ріг». У 2014 році долучилася до створення Українського кризового медіацентру і в якості його консультантки працювала з десятками очільників органів державної влади та їхніх пресслужб. Допомагала будувати комунікації Міністерства економічного розвитку та торгівлі. Понад півтора десятиліття викладає комунікації у провідних бізнес-школах України — vBS, kmbs та МІБ. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що головна комунікаційниця «АрселорМіттал Кривий Ріг» звільнилася через співпрацю корпорації з Росією.

Також ми писали про те, що Work.ua розриває всі контракти з компаніями і брендами, які досі не покинули російський ринок.

Фото: Ярина Ключковська / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1072
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду