detector.media
21.11.2023 15:04
Ярина Ключковська пішла з посади директорки з комунікацій Work.ua
Ярина Ключковська пішла з посади директорки з комунікацій Work.ua
Комунікаційниця повідомила, що повертається до звичного режиму консалтингу, коли є можливість обирати, з ким і над якими проєктами працювати.

Фахівчиня зі стратегічних комунікацій та піару, медіатренерка Ярина Ключковська залишає посаду директорки з комунікацій компанії з пошуку роботи Work.ua. Про це вона повідомила у фейсбуці та підтвердила в розмові з «Детектором медіа».  

«Відучора я вже не працюю в Work.ua. Негативний результат експерименту — це теж результат», — написала Ключковська.

Вона подякувала СЕО Work.ua Артуру Міхну й персоналу компанії, особливо команді комунікаційниць, яка, за словами Ярини, «просто бринить талантом і потенціалом». І висловила впевненість у тому, що цій команді під силу зробити все замислене та набагато більше, «аби тільки не заважали і не обмежували». 

«З собою беру багато нового досвіду — хорошого і болючого, багато здобутих знань і вивчених уроків. Про те, як працює ринок праці. Про те, як розкриваються люди, коли отримують свободу. Про те, як співвідноситься віра і відповідальність. Про шлях героя і небезпеки на цьому шляху. Все цінне. Все знадобиться. Все збагачує мене», — зауважила Ярина Ключковська в розмові з «Детектором медіа».

Також вона повідомила, що повертається до звичного режиму консалтингу, де є можливість обирати, з ким працювати і над якими проєктами, роблячи це на засадах взаємної довіри і поваги. «Маю час і натхнення допомагати людям та організаціям будувати ефективні комунікації, розвʼязувати комунікаційні проблеми і керувати репутаційними ризиками, відточувати комунікаційні компетенції», — наголосила Ярина.

Працювати директоркою з комунікацій в компанії Work.ua Ключковська почала 1 вересня 2023 року, тобто неповних три місяці тому. Тоді вона написала у фейсбуці захоплений пост про те, що знайшла «роботу мрії» та «натхненну і надихаючу команду». Тепер вона каже: на те й існують випробувальні терміни, аби зрозуміти, наскільки підходять фахівець і компанія одне одному.  

Ярина Ключковська в комунікаціях більше двадцяти років. Отримала ступінь магістра культурології в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» та магістра з масових комунікацій в San Jose State University (США).

Вона спеціалізується на управлінні репутацією, стратегії комунікацій, роботі з керівниками організацій, корпоративних комунікаціях та медіатренінгах. Очолювала комунікаційні підрозділи великих міжнародних компаній, зокрема Microsoft Ukraine, Group DF, UMC, Metro Cash & Carry, «АрселорМіттал Кривий Ріг». У 2014 році долучилася до створення Українського кризового медіацентру і в якості його консультантки працювала з десятками очільників органів державної влади та їхніх пресслужб. Допомагала будувати комунікації Міністерства економічного розвитку та торгівлі. Понад півтора десятиліття викладає комунікації у провідних бізнес-школах України — vBS, kmbs та МІБ. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що головна комунікаційниця «АрселорМіттал Кривий Ріг» звільнилася через співпрацю корпорації з Росією.

Також ми писали про те, що Work.ua розриває всі контракти з компаніями і брендами, які досі не покинули російський ринок.

Фото: Ярина Ключковська / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY