Державна прикордонна служба відповіла на запит «ДМ» щодо Наталії Гуменюк

Державна прикордонна служба відповіла на запит «ДМ» щодо Наталії Гуменюк

20 Листопада 2023
1860
20 Листопада 2023
15:21

Державна прикордонна служба відповіла на запит «ДМ» щодо Наталії Гуменюк

1860
Джерела інтернет-видання «Детектор медіа» повідомляють, що зараз відбувається трансформація страткомів Головнокомандувача та Генерального штабу Збройних сил України, Міністерства оборони України.
Державна прикордонна служба відповіла на запит «ДМ» щодо Наталії Гуменюк
Державна прикордонна служба відповіла на запит «ДМ» щодо Наталії Гуменюк

Зокрема, начебто йдеться і про трансформацію щодо посади керівника Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України «Південь». Наразі ці обов’язки виконує Наталія Гуменюк.

«Детектор медіа» звернувся по коментарі щодо можливих трансформацій до Генштабу та очікує відповідей.

Водночас на наше запитання щодо Наталії Гуменюк ми отримали відповідь від речника Держприкордонслужби Андрія Демченка.

Текст відповіді наводимо повністю.

«Капітан 1 рангу Наталія Гуменюк є військовослужбовцем Державної прикордонної служби України і обіймає посаду помічника начальника Регіонального управління Морської охорони ДПСУ з питань взаємодії із засобами масової інформації, на яку була призначена ще задовго до повномасштабного вторгнення росії на територію України. З квітня минулого року вона перебувала у відряджені до об’єднаного координаційного пресцентру ОСУВ "Одеса" для виконання завдань, які їй визначало керівництво військового формування. Призначення посадових осіб в органах військового управління і їх ротація відбувається за відповідними рішеннями військового керівництва. Відмічу, військовослужбовець обіймає єдину штатну посаду в Регіональному управлінні морської охорони Держприкордонслужби України, за якою передбачено висвітлення діяльності регіонального управління та координації роботи зі ЗМІ. Повернення до виконання обов'язків за посадою після довготривалого відрядження дозволить знову на належному рівні забезпечити комунікаційну складову з висвітлення діяльності органів морської охорони Державної прикордонної служби України».

Головне фото: Наталія Гуменюк (світлина Віктора Залевського) 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1860
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду