Канал ТЕТ розпочинає новий сезон реаліті-шоу «Моя суперродина»

Канал ТЕТ розпочинає новий сезон реаліті-шоу «Моя суперродина»

2 Жовтня 2023
4523
2 Жовтня 2023
13:04

Канал ТЕТ розпочинає новий сезон реаліті-шоу «Моя суперродина»

4523
Сім’ї-конкуренти оцінюватимуть одна одну в трьох категоріях: добробут, гостинність і стосунки.
Канал ТЕТ розпочинає новий сезон реаліті-шоу «Моя суперродина»
Канал ТЕТ розпочинає новий сезон реаліті-шоу «Моя суперродина»

У понеділок, 2 жовтня, на телеканалі ТЕТ стартує новий сезон шоу «Моя суперродина» — проєкт, який, за словами його творців, занурить глядачів у гостинність, родинні традиції та познайомить з унікальними сімейними цінностями. «Не обійдеться і без щиросердних зізнань», — запевняють на каналі, пресслужба якого повідомила про прем’єру «Детектору медіа».

Шоу виходитиме щотижня з понеділка по четвер о 17:00. У кожному випуску братимуть участь чотири українські родини, які ділитимуться досвідом подружнього життя, секретами батьківства, діставатимуть скелети з шафи, щедро накриватимуть стіл і розважатимуть одне одного та глядачів.

Втім, «Моя суперродина» — не просто шоу, а змагання. Сім’ї-конкуренти оцінюватимуть одна одну в трьох категоріях: добробут, гостинність та стосунки.

«У протистоянні за звання “суперродини” учасники вдаватимуться до різних тактик: одні виставлятимуть високі оцінки, не шкодуючи балів, а інші — ставитимуть підступні запитання та прискіпуватимуться до дрібниць. Чия стратегія приведе до перемоги, дивіться у новому сезоні», — тримають інтригу автори проєкту.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

Однак про героїв першого тижня проєкту «Моя суперродина» нам все ж таки розповіли. Ними стали колоритна родина ромів, амбітна сім’я б'юті-бізнесменів та багатодітна родина держслужбовця, яка виховує трьох синів і доньку. Четверта сім’я з прем’єрного випуску шоу — Ірина та Роман, який по вуха закоханий у дружину й підтримує будь-які її ідеї. 

Розповідь про попередній сезон шоу «Моя суперродина» на телеканалі ТЕТ читайте на «Детекторі медіа» в рецензії Марії Спалєк «Реаліті “Моя суперродина» ламає стереотипи та виховує толерантність».

Як повідомлялось раніше, 15 жовтня на каналі ТЕТ — прем’єра патріотичного шоу «Я люблю Україну» з ведучою Ксенією Мішиною.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4523
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду