detector.media
02.10.2023 13:04
Канал ТЕТ розпочинає новий сезон реаліті-шоу «Моя суперродина»
Канал ТЕТ розпочинає новий сезон реаліті-шоу «Моя суперродина»
Сім’ї-конкуренти оцінюватимуть одна одну в трьох категоріях: добробут, гостинність і стосунки.

У понеділок, 2 жовтня, на телеканалі ТЕТ стартує новий сезон шоу «Моя суперродина» — проєкт, який, за словами його творців, занурить глядачів у гостинність, родинні традиції та познайомить з унікальними сімейними цінностями. «Не обійдеться і без щиросердних зізнань», — запевняють на каналі, пресслужба якого повідомила про прем’єру «Детектору медіа».

Шоу виходитиме щотижня з понеділка по четвер о 17:00. У кожному випуску братимуть участь чотири українські родини, які ділитимуться досвідом подружнього життя, секретами батьківства, діставатимуть скелети з шафи, щедро накриватимуть стіл і розважатимуть одне одного та глядачів.

Втім, «Моя суперродина» — не просто шоу, а змагання. Сім’ї-конкуренти оцінюватимуть одна одну в трьох категоріях: добробут, гостинність та стосунки.

«У протистоянні за звання “суперродини” учасники вдаватимуться до різних тактик: одні виставлятимуть високі оцінки, не шкодуючи балів, а інші — ставитимуть підступні запитання та прискіпуватимуться до дрібниць. Чия стратегія приведе до перемоги, дивіться у новому сезоні», — тримають інтригу автори проєкту.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

Однак про героїв першого тижня проєкту «Моя суперродина» нам все ж таки розповіли. Ними стали колоритна родина ромів, амбітна сім’я б'юті-бізнесменів та багатодітна родина держслужбовця, яка виховує трьох синів і доньку. Четверта сім’я з прем’єрного випуску шоу — Ірина та Роман, який по вуха закоханий у дружину й підтримує будь-які її ідеї. 

Розповідь про попередній сезон шоу «Моя суперродина» на телеканалі ТЕТ читайте на «Детекторі медіа» в рецензії Марії Спалєк «Реаліті “Моя суперродина» ламає стереотипи та виховує толерантність».

Як повідомлялось раніше, 15 жовтня на каналі ТЕТ — прем’єра патріотичного шоу «Я люблю Україну» з ведучою Ксенією Мішиною.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY