Мирославу Гонгадзе нагородили премією Inamori Ethics Prize 2023

Мирославу Гонгадзе нагородили премією Inamori Ethics Prize 2023

24 Вересня 2023
2080
24 Вересня 2023
13:42

Мирославу Гонгадзе нагородили премією Inamori Ethics Prize 2023

2080
За словами журналістки, отримання цієї нагороди є особливим привілеєм для неї і дає сили не зупинятись.
Мирославу Гонгадзе нагородили премією Inamori Ethics Prize 2023
Мирославу Гонгадзе нагородили премією Inamori Ethics Prize 2023

Українська журналістка та правозахисниця Мирослава Гонгадзе отримала премію за етику Inamori Ethics Prize 2023. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про присудження цієї премії Мирославі Гонгадзе, а 21 вересня у Міжнародному центрі Inamori у Клівленді (штат Огайо, США) відбулась офіційна церемонія її вручення.

Мирославу нагородив Міжнародний центр етики та досконалості Inamori при Західному університеті Кейса. За словами журналістки, ця премія стала великим сюрпризом для неї і їй надзвичайно приємно приєднатися до групи етичних світових лідерів.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Myroslava Gongadze (@mgongadze)

«Філософія Інаморі — чини по совісті, приймай виклики, дій відважно і дивись на світ позитивно — є й моїм життєвим кредо. Отримання цієї нагороди є особливим привілеєм і дає мені сили не зупинятись. Дякую співробітникам Центру та Інституту Інаморі за цю честь і за насичені дні зустрічей і спілкування у рамках церемонії. Ця нагорода належить усім вам, хто мене підтримує і дослухається. Я дякую вам за те, що ви допомагаєте відстоювати справедливість і правду», — прокоментувала подію журналістка.

Премією Inamori Ethics Prize приватного американського університету, що розташований у Клівленді, штат Огайо, з 2008 року відзначають «видатних міжнародних етичних лідерів, чиї дії та вплив значно покращили стан людства».

Читайте також:

Мирослава Гонгадзе працює в українській службі «Голосу Америки» з 2004 році, у 2015–2022 роках керувала роботою служби, а нині є керівницею мовлення «Голосу Америки» у Східній Європі. Також вона є постійною членкинею капітули щорічної Премії імені Георгія Гонгадзе.

Про перші кроки Мирослави Гонгадзе в журналістиці, її знайомство та спільну роботу з Георгієм Гонгадзе читайте в її лекції «Як українська журналістика втрачала свободу».

Фото: Мирослава Гонгадзе / Instagram

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2080
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду