В окупованому Донецьку в ДТП загинув російський «воєнкор» Дубовий

В окупованому Донецьку в ДТП загинув російський «воєнкор» Дубовий

11 Вересня 2023
4331
11 Вересня 2023
21:55

В окупованому Донецьку в ДТП загинув російський «воєнкор» Дубовий

4331
Колишній донецький журналіст Дубовий також брав участь у бойових діях проти України.
В окупованому Донецьку в ДТП загинув російський «воєнкор» Дубовий
В окупованому Донецьку в ДТП загинув російський «воєнкор» Дубовий

В окупованому Донецьку машина на смерть збила «воєнкора» Геннадія Дубового. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на російське пропагандистське агентство «РИА Новости», яке цитує «депутата» самопроголошеної влади на окупованій території Донецької області Владислава Бердичевського

«Так, його збила машина. Він пішов за квітами. Завтра повинна була його дружина приїхати, а він завжди зустрічав її з квітами. І ось коли він підходив до будинку, його машина збила», — сказав Бердичевський.

ДТП сталася на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Артема.

Дубовий був головним редактором так званої газети «Голос Народа — Голос Республики» — видання терористичного квазідержавного утворення «ДНР». Він, зокрема, висвітлював діяльність підрозділу загиблого бойовика Арсена Павлова із позивним «Моторола».

Крім того, Дубовий брав участь у бойових діях проти України.

Новину про загибель пропагандиста прокоментував український журналіст і блогер Денис Казанський:

«У центрі Донецька загинув пропагандист "ДНР" Геннадій Дубовий. До війни був донецьким журналістом, потім став воєнкором, розпалював ненависть, закликав до війни та вбивств українців, прославляв Моторолу та інших людожерів і виродженців. Загинув Дубовий у найкращих традиціях професійних новоросів. Його задавили машиною російські військові. Прямо у самому центрі, перед будівлею ОДА. На перехресті вул. Артема та бульвару Шевченка. Боровся з бандерівцями, а в результаті був розмазаний по асфальту «визволителями», які носяться центром міста на позамежних швидкостях і регулярно давлять людей.

І так у них завжди».
На фото — «воєнкор» Дубовий.
Фото з відкритих джерел

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4331
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду