detector.media
Ольга Чорна
«Детектор медіа»
04.09.2023 17:10
Ярина Ключковська стала директоркою з комунікацій Work.ua
Ярина Ключковська стала директоркою з комунікацій Work.ua
Одночасно відома комунікаційниця продовжить викладати та займатися консалтингом.

Фахівчиня зі стратегічних комунікацій та піару, медіатренерка Ярина Ключковська стала директоркою з комунікацій компанії з пошуку роботи Work.ua. Про це вона повідомила у фейсбуці та підтвердила у розмові з «Детектором медіа». 

«З 1 вересня я працюю в фантастичній команді Work.ua. Артур Міхно (співзасновник Work.ua. — "ДМ".) виявився тим самим лідером, тим самим керівником — ціннісним, сміливим, відкритим. Тим, кого моє рішення піти з попередньої роботи через співпрацю з російським ринком не злякало, а навпаки, зачепило. Тим, хто знає мою філософію, мій підхід і хоче працювати саме так. Тим, хто не просто творить смисли, а й користується тим, що я проповідую вже багато років: метафори, наративи, діалог», — написала Ярина, назвавши свою нову роботу роботою мрії. 

«Я знайшла не просто роботу. У Work.ua я знайшла натхненну і надихаючу команду. Зараз ця команда на чолі з Артуром проходить через експансію сенсів, яка тягне за собою трансформацію бізнесу. Не менеджмент найняв консультанта, який написав план трансформації, а під неї піарники прописують сенси. Ні, команда — з допомогою чудових фасилітатора та філософа — напрацювала смисли нового масштабу, і з цього все починається. Так що буде багато цікавого», — поділилась Ключковська своїми очікуваннями від нового етапу кар’єри. 

Крім того, зауважила вона в коментарі «Детектору медіа», керівник Work.ua розділяє її думку про те, що зараз кожна українська компанія — це медіакомпанія: «Сайт з пів мільйоном унікальних користувачів на день — це може бути серйозне медіа. Чи не так?».   

До того ж, за словами Ярини, керівники Work.ua не проти того, щоб їхня директорка з комунікацій працювала ще й з власними проєктами. Тому вона продовжить викладати та займатися консалтингом (зокрема, про боно), а також працювати в борді Caritas Ukraine.

Ярина Ключковська в комунікаціях більше двадцяти років. Отримала ступінь магістра культурології в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» та магістра з масових комунікацій в San Jose State University (США).

Вона спеціалізується на управлінні репутацією, стратегії комунікацій, роботі з керівниками організацій, корпоративних комунікаціях та медіатренінгах. Очолювала комунікаційні підрозділи великих міжнародних компаній, зокрема Microsoft Ukraine, Group DF, UMC, Metro Cash & Carry, «АрселорМіттал Кривий Ріг». У 2014 році долучилася до створення Українського кризового медіацентру і в якості його консультантки працювала з десятками очільників органів державної влади та їхніх пресслужб. Допомагала будувати комунікації Міністерства економічного розвитку та торгівлі. Понад півтора десятиліття викладає комунікації у провідних бізнес-школах України — vBS, kmbs та МІБ. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що головна комунікаційниця «АрселорМіттал Кривий Ріг» звільнилася через співпрацю корпорації з Росією.

Також ми писали про те, що Work.ua розриває всі контракти з компаніями і брендами, які досі не покинули російський ринок.

Фото: фейсбук Ярини Ключковської

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY