Радіостанція «FM Галичина» оновила сітку контенту та презентувала новий медіахаб

Радіостанція «FM Галичина» оновила сітку контенту та презентувала новий медіахаб

25 Вересня 2023
995
25 Вересня 2023
17:32

Радіостанція «FM Галичина» оновила сітку контенту та презентувала новий медіахаб

995
В осінньому сезоні «FM Галичина» акцентує увагу на інформаційному й музичному наповненні та пропонуватиме оперативні новини двічі на годину.
Радіостанція «FM Галичина» оновила сітку контенту та презентувала новий медіахаб
Радіостанція «FM Галичина» оновила сітку контенту та презентувала новий медіахаб

«FM Галичина» презентувала осінній сезон з оновленим наповненням етеру. Про зміни розповіли у новому медіахабі під час зустрічі «Теплий вечір» на «Файному радіо», повідомила пресслужба радіостанції.

У новому сезоні «FM Галичина» акцентує увагу на інформаційному та музичному наповненні. Завдяки збільшенню штату журналістів, радіостанція пропонуватиме оперативні новини двічі на годину. Окрім цього, відтепер ведучі працюватимуть у парі та залучатимуть експертів та зовнішніх співавторів. 

«Ми вирішили започаткувати гарну традицію — запрошувати гостя на випуск новин о 9-й ранку. В діалог з ведучими вступає аналітик в контексті найрезонанснішої події. Також в радіоефірі спираємося на авторські програми,  теми політики, соціального життя, психології, культури та історії. До речі, для виготовлення проєкту "Манускрипт", ми  залучаємо ChatGPT, який допомагає "оживити" історичних постатей, про яких розповідає наш ведучий-історик Мирослав Височанський спільно з гостями.

Ще один пріоритетний напрямок "FM Галичина" — музика. Мова про широке різноманіття стилів та років створення композицій у плейлістах. До прикладу, після сучасного новітнього хіп-хопу Ганни Чорної слухачі можуть ностальгувати під хіти Джо Кокера чи Еріка Клептона», — розповіла програмна директорка радіостанції Юла Бєльська.

За відбір музики на «FM Галичина» відповідає співачка Марія Бурмака. Фраза з її пісні «Не бійся жити» стала гаслом осіннього сезону на радіостанції.

Наразі редакція релокувалась у робочий простір із радіостудією та місцем для знімання ютуб-контенту. Хаб також став майданчиком для акустичних концертів в етері. Там вже відбулися живі виступи гурту «Жадан та Собаки», Зіновія Карача та Fiji band, а також LIVE Марії Бурмаки та гурту «Пиріг і Батіг» з програмою співаних віршів Розстріляного Відродження під час «Теплого вечора».

Команда також оновила сайт, який наповнюється новинами, аналітикою, дописами зовнішніх авторів та відеоконтентом радіостанції. На ньому також розміщена розширена версія хіт-параду з 20 композицій та можливістю прослуховування і голосування.

«FM Галичина» розпочала мовлення в ефірі наприкінці 2010 року. На сьогодні радіомережа охоплює 14 частот: Львів 89,7 FM; Тернопіль 102,3 FM; Луцьк 89,8  FM; Рівне 89,5 FM; Стрий 107,9 FM; Новий Розділ 107,6  FM; Старий Самбір 102,7 FM; Борислав 102,9 FM; Броди 107,5 FM; Червоноград 103,0 FM; Радехів 103,6 FM; Турка 105,9 FM; Шацьк 106,7 FM; Славське 102,6 FM.

Нагадаємо, у червні ми повідомляли про те, що співачка Марія Бурмака стала музичною продюсеркою радіостанції «FM Галичина».

Фото: пресслужба «FM Галичина»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
995
Читайте також
05.06.2023 11:28
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду