На каналі «Дім» стартував спецпроєкт про Європейські ігри у Польщі

На каналі «Дім» стартував спецпроєкт про Європейські ігри у Польщі

22 Червня 2023
713
22 Червня 2023
11:51

На каналі «Дім» стартував спецпроєкт про Європейські ігри у Польщі

713
Програма «ЄвроGames» дасть можливість стежити за перебігом змагань та детально розповідатиме про участь у події 263 українських спортсменів.
На каналі «Дім» стартував спецпроєкт про Європейські ігри у Польщі
На каналі «Дім» стартував спецпроєкт про Європейські ігри у Польщі

Сьогодні, 22 червня, в ефірі телеканалу «Дім» стартував спецпроєкт «ЄвроGames», присвячений Європейським іграм, які вчора розпочались у польському місті Краків. Про запуск спецпроєкту мовник повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Творча команда «ЄвроGames» планує розповідати про перебіг змагань і з особливою увагою висвітлювати участь в Європейських іграх українських спортсменів, їхнє життя за лаштунками спортивних трансляцій, тренування, очікування від змагань, емоції та переживання.

Перший випуск проєкту вийшов на телеканалі «Дім» сьогодні о 10:00. Дивитись проєкт можна в ефірі каналу, а також на всіх диджитал-платформах транслятора. Загалом заплановано 7 випусків «ЄвроGames», які виходитимуть в ефір о 10:00 у будні та об 11:00 — у вихідні.

За словами творчого керівника програми Євгена Зінченка, підготовка спортивного спецпроєкту тривала майже місяць.

«Сьогодні кожен українець стоїть на захисті свого фронту. І наші спортсмени мають важливу місію — нагадувати світові про ціну їхнього спокійного життя. Ми ж, у свою чергу, маємо висловити фундаментальну підтримку спортсменам, а також максимально показати те, що лишається поза трансляцією Європейських ігор. Окремо дякуємо НОК, що підтримали наш спецпроєкт», — прокоментував Зінченко.

Щоденники ігор та ексклюзивні деталі про участь у змаганнях українських спортсменів у Кракові готуватиме команда на чолі з ведучою каналу «Дім» Діаною Кондратюк.

Крім випусків «ЄвроGames», для диджитал-майданчиків каналу «Дім» Діана Кондратюк готує авторські ексклюзивні матеріали, які дадуть змогу відчути атмосферу великої спортивної події у  Кракові.

III Європейські ігри розпочались у Кракові 21 червня і триватимуть до 2 липня. На всіх змаганнях з олімпійських видів спорту, які відбудуться у рамках Європейських ігор, проходитиме кваліфікація на літні Олімпійські ігри 2024 року в Парижі. Україну на змаганнях представляють 263 спортсмени в різних спортивних дисциплінах.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав, що телеканал «Дім» удоступнює для людей з порушеннями слуху частину проєктів власного виробництва у перекладі жестовою мовою і планує надалі знімати жестовою мовою унікальний контент.

20 травня на каналі «Дім» відбулася прем’єра пізнавального проєкту власного виробництва «Блокпост шоу».

У березні цього року канал «Дом» змінив логотип на «Дім». Керівництво каналу пояснило, що ці зміни пов’язані зі збільшенням кількості українськомовних проєктів у його ефірі.

Фото: канал «Дім»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
713
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду