detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
22.06.2023 11:51
На каналі «Дім» стартував спецпроєкт про Європейські ігри у Польщі
На каналі «Дім» стартував спецпроєкт про Європейські ігри у Польщі
Програма «ЄвроGames» дасть можливість стежити за перебігом змагань та детально розповідатиме про участь у події 263 українських спортсменів.

Сьогодні, 22 червня, в ефірі телеканалу «Дім» стартував спецпроєкт «ЄвроGames», присвячений Європейським іграм, які вчора розпочались у польському місті Краків. Про запуск спецпроєкту мовник повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Творча команда «ЄвроGames» планує розповідати про перебіг змагань і з особливою увагою висвітлювати участь в Європейських іграх українських спортсменів, їхнє життя за лаштунками спортивних трансляцій, тренування, очікування від змагань, емоції та переживання.

Перший випуск проєкту вийшов на телеканалі «Дім» сьогодні о 10:00. Дивитись проєкт можна в ефірі каналу, а також на всіх диджитал-платформах транслятора. Загалом заплановано 7 випусків «ЄвроGames», які виходитимуть в ефір о 10:00 у будні та об 11:00 — у вихідні.

За словами творчого керівника програми Євгена Зінченка, підготовка спортивного спецпроєкту тривала майже місяць.

«Сьогодні кожен українець стоїть на захисті свого фронту. І наші спортсмени мають важливу місію — нагадувати світові про ціну їхнього спокійного життя. Ми ж, у свою чергу, маємо висловити фундаментальну підтримку спортсменам, а також максимально показати те, що лишається поза трансляцією Європейських ігор. Окремо дякуємо НОК, що підтримали наш спецпроєкт», — прокоментував Зінченко.

Щоденники ігор та ексклюзивні деталі про участь у змаганнях українських спортсменів у Кракові готуватиме команда на чолі з ведучою каналу «Дім» Діаною Кондратюк.

Крім випусків «ЄвроGames», для диджитал-майданчиків каналу «Дім» Діана Кондратюк готує авторські ексклюзивні матеріали, які дадуть змогу відчути атмосферу великої спортивної події у  Кракові.

III Європейські ігри розпочались у Кракові 21 червня і триватимуть до 2 липня. На всіх змаганнях з олімпійських видів спорту, які відбудуться у рамках Європейських ігор, проходитиме кваліфікація на літні Олімпійські ігри 2024 року в Парижі. Україну на змаганнях представляють 263 спортсмени в різних спортивних дисциплінах.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав, що телеканал «Дім» удоступнює для людей з порушеннями слуху частину проєктів власного виробництва у перекладі жестовою мовою і планує надалі знімати жестовою мовою унікальний контент.

20 травня на каналі «Дім» відбулася прем’єра пізнавального проєкту власного виробництва «Блокпост шоу».

У березні цього року канал «Дом» змінив логотип на «Дім». Керівництво каналу пояснило, що ці зміни пов’язані зі збільшенням кількості українськомовних проєктів у його ефірі.

Фото: канал «Дім»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY