detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
15.06.2023 11:00
Новим головним редактором українського Vogue став Веня Брикалін
Новим головним редактором українського Vogue став Веня Брикалін
Брикалін долучився до команди видання у 2017 році та працював фешн-редактором, а згодом директором відділу моди.

Головним редактором української редакції журналу Vogue призначили Веню Брикаліна. З 2017 року він працював фешн-редактором, згодом очолив відділ моди видання. Про це повідомив Vogue Ukraine.

«Наша країна переживає безпрецедентні труднощі, і ще важливіше, ніж раніше, берегти наш голос і демонструвати найкращі українські таланти світові. Я хочу скористатися цією нагодою, щоб промотувати сучасну українську культуру та творчість і зберегти зв’язок наших читачів із ширшим культурним контекстом, до якого ми відчуваємо вроджений апетит і гострий інтерес», — зазначив Веня Брикалін. 

Видавчиня українського Vogue Юлія Костецька вважає, що Брикалін зможе розширити міжнародну мережу партнерів для промоції української моди та культури у світі, а також реалізувати стратегію розбудови медіаплатформи Vogue у нашій державі.

З 2018 року на посаді головного редактора Vogue Ukraine працював громадянин Росії Філіп Власов, який після початку повномасштабного вторгнення Росії виїхав до Швейцарії. Після цього журналом керувала команда на чолі з Юлією Костецькою.

Нагадаємо, у травні минулого року видавчинею та керівницею Vogue UA призначили Юлію Костецьку, яка обіймала посаду бізнес-директорки «Медіа Групи Україна». 

Раніше журнал очолювала Олена Чернова, яка раптово пішла з життя через хворобу 12 січня 2022 року.

У квітні 2023-го українська редакція журналу Vogue презентувала перше друковане видання від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. Воно присвячене незламності українців та внеску кожного в спільну перемогу.  

Фото: Vogue Ukraine

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY