Київська книгарня запустила новий ютуб-проєкт «Розмови з Сенсом»

Київська книгарня запустила новий ютуб-проєкт «Розмови з Сенсом»

28 Березня 2023
1389
28 Березня 2023
19:10

Київська книгарня запустила новий ютуб-проєкт «Розмови з Сенсом»

1389
Гостею першого випуску стала журналістка, менеджерка культури та шеф-редакторка сайту The Ukrainians Богдана Неборак.
Київська книгарня запустила новий ютуб-проєкт «Розмови з Сенсом»
Київська книгарня запустила новий ютуб-проєкт «Розмови з Сенсом»

Київська книгарня «Сенс» презентувала новий ютуб-проєкт «Розмови з Сенсом» про літературу та читання загалом. Про це повідомила пресслужба книгарні.

«Розмови з Сенсом» — це серія розмов-інтерв’ю літературознавиці, кураторки мистецьких проєктів та співведучої проєкту про культуру «Наразі без назви» Анастасії Євдокимової з письменниками, літературними критиками, видавцями, читачами, тобто з тими, хто «може розповісти про навколокнижкові процеси цікаве та непомітне з першого погляду». Запрошені діячі культури розповідатимуть, зокрема, про читацький досвід, значення літератури в їхньому житті, улюблені тексти та сенси.

Гостею першого випуску стала журналістка, менеджерка культури та шеф-редакторка сайту The Ukrainians Богдана Неборак. Під час розмови вона торкнулася теми читання як звички, розповіла про найцікавіші аспекти роботи журналістки, письменницьку родину та перші читацькі досвіди.  

«Разом із книгарнею "Сенс" через розмови з людьми, які мають цікавий, непересічний читацький досвід, ми хочемо показати шляхи, якими можна підступитися до читання, говорити про щоденну читацьку практику, як про хобі, спосіб класно провести час. Тож говоритимемо про читацькі лайфхаки, улюблені тексти, теми та стилі, а ще про саме життя і сенси, які його наповнюють», —  зазначила інтерв'юерка проєкту Анастасія Євдокимова.

Перший випуск «Розмов із Сенсом» можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, 10 березня на сайті «Української правди» стартував третій сезон щотижневого подкасту «Культура всього» арт-критика, публіциста й ведучого проєкту Костянтина Дорошенка.  Щопонеділка подкаст транслює інтерв'ю ведучого з художниками, музикантами, журналістами, піарниками, медіаменеджерами та іншими фахівцями про культуру «в найбільш широкому сенсі цього слова». 

Фото: скриншот з випуску проєкту «Розмови з Сенсом» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1389
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду