Проєкт про українську культуру «Наразі без назви» від The Ukrainians стартував на ютубі

Проєкт про українську культуру «Наразі без назви» від The Ukrainians стартував на ютубі

20 Квітня 2023
1248
20 Квітня 2023
19:40

Проєкт про українську культуру «Наразі без назви» від The Ukrainians стартував на ютубі

1248
У першому епізоді авторки і ведучі Богдана Неборак та Анастасія Євдокимова відвідали порожній Національний художній музей України та поговорили про світовий рівень українських митців і чому музеї важливі для державного суверенітету.
Проєкт про українську культуру «Наразі без назви» від The Ukrainians стартував на ютубі
Проєкт про українську культуру «Наразі без назви» від The Ukrainians стартував на ютубі

У середу, 19 квітня, на ютуб-каналі The Ukrainians вийшло перше відео нового сезону проєкту про українську культуру «Наразі без назви». Про це повідомила пресслужба видання.

«Авторки і ведучі Богдана Неборак та Анастасія Євдокимова ставлять одна одній складні й неочевидні питання про українську культуру, обговорюють книжки, а тепер ще й показують мистецькі твори, культурні простори та артефакти», — йдеться в повідомленні.

У першому епізоді ведучі відвідали порожній Національний художній музей України та поговорили про світовий рівень українських митців і чому музеї важливі для державного суверенітету. Окрім цього, глядачі дізнаються більше про художника Федора Кричевського і поглянуть на його роботи під іншим кутом.

Глядачів та глядачок запрошують поділитися у коментарях особистим досвідом відвідин музеїв. За найцікавіші історії Богдана та Анастасія даруватимуть книжки та музейні квитки.

Наступний випуск планують опублікувати вже в травні до Дня Києва. Зйомки епізодів відбуватимуться щоразу в іншій локації та міститимуть авторські підбірки рекомендацій класичної і сучасної художньої літератури, есеїстики, репортажистики, музики, мистецтва, що дозволить глибше зануритися в тему.

Продюсером відеосезону став режисер Дмитро Стогнієнко. 

Проєкт «Наразі без назви» стартував у березні минулого року у форматі подкасту від The Ukrainians Media, перший сезон якого містить 21 епізод. Деякі з випусків були записані наживо у Києві, Львові та Івано-Франківську. Минулого року «Наразі без назви» визнали найкращим подкастом про культуру за версією аудіопремії «Слушно».

Анастасія Євдокимова — літературознавиця, кураторка мистецьких проєктів, інтерв’юерка. Богдана Неборак — культурна менеджерка, популяризаторка читання, редакторка інтерв’ю The Ukrainians.

Нагадаємо, у березні Київська книгарня «Сенс» презентувала новий ютуб-проєкт «Розмови з Сенсом» про літературу та читання загалом. У ньому літературознавиця, кураторка мистецьких проєктів та співведуча проєкту про культуру «Наразі без назви» Анастасія Євдокимова розмовляє з письменниками, літературними критиками, видавцями, читачами, тими, хто «може розповісти про навколокнижкові процеси цікаве та непомітне з першого погляду». 

Фото: Данило Павлов

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1248
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду