«1+1 media» відновлює трансляції поєдинків Української Прем'єр-ліги

«1+1 media» відновлює трансляції поєдинків Української Прем'єр-ліги

3 Березня 2023
1709
3 Березня 2023
18:24

«1+1 media» відновлює трансляції поєдинків Української Прем'єр-ліги

1709
Перший матч київського «Динамо» у весняному сезоні відбудеться у суботу, 4 березня.
«1+1 media» відновлює трансляції поєдинків Української Прем'єр-ліги
«1+1 media» відновлює трансляції поєдинків Української Прем'єр-ліги

Телеканали групи «2+2» та УНІАН спільно зі спортивним Digital-проєктом FootballHub відновлюють трансляції поєдинків Української Прем’єр-ліги 2022/2023. Про це повідомляє пресслужба «1+1 media».

Вболівальники побачать матчі за участю п’яти топових українських клубів – «Динамо», «Дніпро-1», «Металіст», «Зоря», «Рух».

Перший матч київського «Динамо» у весняному сезоні відбудеться у суботу, 4 березня. «Динамо» зустрінеться з «Інгульцем» на домашній арені київської команди – стадіоні імені Валерія Лобановського. У випадку повітряної тривоги арбітр зупинить матч, а всі присутні на стадіоні перейдуть до укриття.

Трансляція на телеканалі «2+2» розпочнеться о 14:00, коментуватиме гру – Ігор Циганик. На Digital-ресурсах медіагрупи буде доступна розширена версія, — на FootballHub на вболівальників очікуватиме передматчева студія, прямі включення кореспондентів зі стадіону до початку гри та в перерві за посиланням

Після поєдинку на YouTube-каналі «ПРОФУТБОЛ Digital» розпочнеться великий післяматчевий ефір з місця події з коментарями гравців і тренерів, що буде доступний за посиланням

У неділю, 5 березня, на телеканалі УНІАН та на YouTube FootballHub за посиланням відбудеться продовження 16 туру УПЛ – матч «Металіст-Рух». Початок гри – о 13:00. На телеканалі УНІАН коментуватиме гру – Олександр Золотогорський, а на FootballHub – Олександр Мельниченко. 

3 травня 2022 року «1+1 media» повідомила про відновленн трансляції спортивних новини на телеканалах «2+2» та ТЕТ.

У середині серпня 2022 року УПЛ створила єдиний телепул і обрала офіційним транслятором Setanta Sports. Проте низка клубів заявила, що була не згодна з цим рішенням і хотіла б, щоб їхні матчі транслювали платформи 1+1 media. Через це під час футбольних матчів виникали ситуації, коли знімальну групу Setanta Sporrts не допускали на стадіон. Натомість зйомки вели представники 1+1 media, що суперечить рішенню УПЛ.

У вересні Верховна Рада прийняла закон «Про фізичну культуру і спорт», який забороняє національним асоціаціям та лігам розпоряджатися медіаправами на трансляцію спортивних матчів. 

Скриншот відео: Football Hub/YouTube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1709
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду