detector.media
03.03.2023 18:24
«1+1 media» відновлює трансляції поєдинків Української Прем'єр-ліги
«1+1 media» відновлює трансляції поєдинків Української Прем'єр-ліги
Перший матч київського «Динамо» у весняному сезоні відбудеться у суботу, 4 березня.

Телеканали групи «2+2» та УНІАН спільно зі спортивним Digital-проєктом FootballHub відновлюють трансляції поєдинків Української Прем’єр-ліги 2022/2023. Про це повідомляє пресслужба «1+1 media».

Вболівальники побачать матчі за участю п’яти топових українських клубів – «Динамо», «Дніпро-1», «Металіст», «Зоря», «Рух».

Перший матч київського «Динамо» у весняному сезоні відбудеться у суботу, 4 березня. «Динамо» зустрінеться з «Інгульцем» на домашній арені київської команди – стадіоні імені Валерія Лобановського. У випадку повітряної тривоги арбітр зупинить матч, а всі присутні на стадіоні перейдуть до укриття.

Трансляція на телеканалі «2+2» розпочнеться о 14:00, коментуватиме гру – Ігор Циганик. На Digital-ресурсах медіагрупи буде доступна розширена версія, — на FootballHub на вболівальників очікуватиме передматчева студія, прямі включення кореспондентів зі стадіону до початку гри та в перерві за посиланням

Після поєдинку на YouTube-каналі «ПРОФУТБОЛ Digital» розпочнеться великий післяматчевий ефір з місця події з коментарями гравців і тренерів, що буде доступний за посиланням

У неділю, 5 березня, на телеканалі УНІАН та на YouTube FootballHub за посиланням відбудеться продовження 16 туру УПЛ – матч «Металіст-Рух». Початок гри – о 13:00. На телеканалі УНІАН коментуватиме гру – Олександр Золотогорський, а на FootballHub – Олександр Мельниченко. 

3 травня 2022 року «1+1 media» повідомила про відновленн трансляції спортивних новини на телеканалах «2+2» та ТЕТ.

У середині серпня 2022 року УПЛ створила єдиний телепул і обрала офіційним транслятором Setanta Sports. Проте низка клубів заявила, що була не згодна з цим рішенням і хотіла б, щоб їхні матчі транслювали платформи 1+1 media. Через це під час футбольних матчів виникали ситуації, коли знімальну групу Setanta Sporrts не допускали на стадіон. Натомість зйомки вели представники 1+1 media, що суперечить рішенню УПЛ.

У вересні Верховна Рада прийняла закон «Про фізичну культуру і спорт», який забороняє національним асоціаціям та лігам розпоряджатися медіаправами на трансляцію спортивних матчів. 

Скриншот відео: Football Hub/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY