«1+1 media» відновлює спортивні новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ

«1+1 media» відновлює спортивні новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ

4 Травня 2022
1427
4 Травня 2022
12:19

«1+1 media» відновлює спортивні новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ

1427
Новини подаватимуться у форматі дайджеста від журналістів-оглядачів спорту.
«1+1 media» відновлює спортивні новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ
«1+1 media» відновлює спортивні новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ

«1+1 media» повідомила про відновлення з 3 травня трансляції спортивних новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ.

З понеділка по п'ятницю на глядачів двох телеканалів чекатиме огляд актуальних подій спорту в Україні та світі. Як і раніше, проєкт матиме назву «Проспорт» і транслюватиметься на ТЕТ щоденно о 16:00, а на 2+2 – у проміжку між 17:00 та 18:00.

У медіагрупі зазначають, що новини подаватимуться у форматі дайджеста від журналістів-оглядачів спорту. В межах нового сезону проєкту висвітлюватимуться і події зі спортивного фронту. Зокрема, як Україну підтримують зірки спорту, які компанії та організації виступають за припинення будь-яких звʼязків з російськими спортсменами, як спортивні фанати реагують на події в Україні та що роблять для припинення війни. Спонсором показу є компанія Parimatch.

«Галузеві події користуються великою увагою, тому ми будемо продовжувати генерувати актуальний контент про спорт, давати нашим глядачам оперативні новини та хоча б на певний час відволікати від стрічки війни. Водночас, маємо багато локальних історій про спортсменів, які взяли в руки зброю і так само, як і десятки тисяч українців, захищають нашу Незалежність на полі бою. Тому наша місія — розповідати історії про цих людей, а також піднімати важливі теми, що стосуються боротьби на спортивному фронті в тому числі»,  – прокоментував керівник управління спортивних проєктів в 1+1 Production Степан Щербачов.  

У травні 2021 року генеральний директор «1+1 media» Ярослав Пахольчук повідомив про відновлення виходу на каналі «1+1» спортивних новин.

У лютому 2022 року, перед початком масштабної агресії РФ, телеканал «1+1» відновив показ оглядів спортивних подій «Про спорт», ведучими були анонсовані Валерія Ковалінська та Олександра Лобода. 

Фото: Aleksandr Osipov/Flickr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1427
Читайте також
13.02.2023 14:34
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
4 292
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду