ОП про послання Путіна: Росія перебуває в безумовному «таежном тупике»

ОП про послання Путіна: Росія перебуває в безумовному «таежном тупике»

21 Лютого 2023
4430
21 Лютого 2023
13:01

ОП про послання Путіна: Росія перебуває в безумовному «таежном тупике»

4430
Михайло Подоляк: Путін публічно продемонстрував свою неактуальність та розгубленість.
ОП про послання Путіна: Росія перебуває в безумовному «таежном тупике»
ОП про послання Путіна: Росія перебуває в безумовному «таежном тупике»

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що послання Володимира Путіна до Федеральних зборів публічно продемонструвало «неактуальність та розгубленість» російського диктатора.

«Путін публічно продемонстрував свою неактуальність та розгубленість. І наголосив, що РФ перебуває в безумовному "таёжном тупике". І що перспективних рішень у нього немає й не буде. Бо скрізь "нацисти, марсіани і теорії змови"…Sic transit gloria mundi Путіна в парламенті РФ…», — написав Подоляк у твіттері.



21 лютого Путін виступив із посланням до Федеральних зборів, повторивши низку пропагандистських кліше та стандартних звинувачень у бік України та Заходу.

Зокрема, диктатор наполягає, що «Росія жертва, а не агресор», мовляв, це «Захід і Україна  розв’язали війну».

«Це вони розв'язали війну, а ми використовуємо силу, щоб зупинити її», — цитує виступ Путіна «Українська служба ВВС».

Російський диктатор у своєму посланні жодним словом не згадав про десятки тисяч вбитих у війні українців та про десятки знищених міст.

Путін повторив тези російської пропаганди про те,  що «західні країни готували Україну як анти-Росію ще з середини 19 сторіччя» і що «Україна окупована економічно, політично і військово західними країнами, зокрема США».

24 лютого 2022 року Росія розпочала масштабний наступ проти України. ЗСУ та тероборона відбивають атаки російської армії, планомірно звільняючи українські землі від російської окупації.

Росіяни не дотримуються правил ведення війни, обстрілюють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та цілеспрямовано вбивають цивільне населення, зокрема дітей та жінок. Воєнні злочини росіян можуть бути кваліфіковані як геноцид українського народу.

«Детектор медіа» від початку повномасштабного вторгнення Росії фіксує та спростовує російські фейки й розповідає про те, як навчитися самостійно розрізняти маніпулювання, шахрайство, дезінформацію. Детальніше про це – у хроніці кремлівської дезінформації #DisinfoChronicle. 

Скриншот відео: Курбанова LIVE/YouTube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4430
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
427 дн. тому
Православні, пытэрсъко-криворізькі відморозки. Братня ментальність злочинців: стверджуй дурниці і стій на своєму роблячи зло. Так всі диктатори, УПА-улюбленці поводяться. Сталін Чаушеску Путін Хрущов Зе Каддафі ... занурюють світ у Зло виправдовуючи свої дії необхідністю. Волинська Львівська Сирійська Афганська Ічкерійська Маріупольська ... різня. Фінаншисти Яресько Гонтарева Маркарова Гетманцев Азаров, виправдовують ПДВ-розкрадання, поповненням казни для корумпованих і відшкодування старцям Пінчуку з Рінатом. У 1932-33 такі фінаншисти відібрали зерно, бо молода країна потребувала валюти - голодомор не помітили. Так і відморожуються, перекладаючи відповідальність одне на одного.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду