В’їзд журналістів до Бахмута стане обмеженим з 13 лютого

В’їзд журналістів до Бахмута стане обмеженим з 13 лютого

12 Лютого 2023
3840
12 Лютого 2023
16:53

В’їзд журналістів до Бахмута стане обмеженим з 13 лютого

3840
Доступ до міста буде можливий для журналістів з акредитацією Збройних сил України лише за спеціальною перепусткою.
В’їзд журналістів до Бахмута стане обмеженим з 13 лютого
В’їзд журналістів до Бахмута стане обмеженим з 13 лютого

Від завтрашнього дня, 13 лютого, в’їзд журналістів до Бахмута буде можливий за спеціальними перепустками. Про це повідомила пресслужба Донецької ОВА.

«Робота з отримання заявок на перепустки, їхньої видачі та подальшого вилучення після використання проводиться військовими та правоохоронцями спільно з Донецькою обласною військовою адміністрацією», — йдеться в повідомленні.

Перепустку можуть отримати лише журналісти з акредитацію Збройних Сил України. Щоб оформити дозвіл, потрібно заповнити форму за посиланням до 17:00. Забрати перепустки журналісти можуть у Краматорську.

Пресслужба Донецької ОВА зауважила, що дозволи будуть чинні лише протягом дати, яка в них вказана, а тому перетнути блокпости в інший день неможливо.

В адміністрації також додали, що спеціальний супровід для роботи на цивільних об'єктах не надається. Для роботи із військовими підрозділами чи правоохоронцями ж його можна отримати за попередньою домовленістю.

Нагадаємо, 31 січня знімальна група редакції «Заборони» у складі журналістки Поліни Вернигор, фотографа Івана Чернічкіна та оператора Євгена Жулая потрапила під мінометний обстріл у кількох кілометрах від Бахмута на Донеччині. У своєму дописі на фейсбуці Вернигор закидає Донецькій військово-цивільній адміністрації, що та не допомогла їй із маршрутом та супроводом.

Фото: Генштаб/фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3840
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду