detector.media
29.12.2022 17:56
Єрмак позитивно відгукнувся про роботу свого радника Арестовича
Єрмак позитивно відгукнувся про роботу свого радника Арестовича
На думку керівника ОП, Олексій Арестович «на своєму місці».

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що радник ОП Олексій Арестович перебуває на своєму місці і професійно спілкується зі своїми прихильниками. Про це Андрій Єрмак сказав в інтерв'ю для «1+1».

«Вважаю, що він (Арестович – Ред.) на своєму місці. У нього велика армія прихильників. І я думаю, що він з ними розмовляє на своїй мові та дуже професійно це робить», — зазначив Єрмак.

За словами керівника ОП, Арестович «дуже багато зробив у перші місяці війни». 

«Те, що він робив, було дуже важливим. Він був тут. Я поважаю цю людину», — додав Єрмак.  

Раніше перший віцеспікер Олександр Корнієнко запропонувава розділяти заяви Арестовича, сказані у статусі воєнного спікера Офісу президента, та заяви, які він робить у соцмережах та інтерв'ю. 

Також заступниця міністра оборони Ганна Маляр сказала, що Олексій Арестович описує ситуацію на фронті простою мовою, однак за точною інформацією щодо перебігу війни варто звертатися до офіційних джерел. 

Нагадаємо, з 1999-го по 2005 рік Олексій Арестович працював у Головному управлінні розвідки, яке тоді очолював нинішній лідер партії «Сила і честь» Ігор Смешко. Має звання майора запасу.

Після 2014 року Арестович почав коментувати в українських ЗМІ війну на Донбасі та писати про це на своїй сторінці у фейсбуці та в медіа, а також паралельно проводив семінари з психології.

У 2017 році Арестович у дописі в соцмережі зізнався, що «багато брехав із 2014 року» та займався «пропагандистською роботою».

З 2020 року був позаштатним радником керівника Офісу президента та спікером делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу. 17 січня 2022 року Арестович повідомив, що звільнився «через особисті причини», але пізніше уточнив, що вирішив піти після «шоу в Жулянах», коли до України повернувся п'ятий президент Петро Порошенко.

З 24 лютого фактично є воєнним спікером Офісу президента та, за інформацією ОП, позаштатним радником Офісу.

Фото: Офіс президента

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY