У Південній Кореї вперше пройде український кінофестиваль

У Південній Кореї вперше пройде український кінофестиваль

10 Листопада 2022
1047
10 Листопада 2022
10:27

У Південній Кореї вперше пройде український кінофестиваль

1047
Корейські глядачі зможуть побачити фільми «Толока», «Щедрик», «DZIDZIO Контрабас» та «11 дітей з Моршина».
У Південній Кореї вперше пройде український кінофестиваль
У Південній Кореї вперше пройде український кінофестиваль

У Південній Кореї вперше покажуть українські фільми. Стрічки демонструватимуть під час благодійного кіномарафону CinemAid Ukraine Charity Film Marathon 15-20 листопада у Сеулі. Про це повідомила пресслужба Державного агентства з питань кіно.

Урочисте відкриття кіномарафону відбудеться у приміщенні Корейського кіноархіву.

До програми заходу увійшли фільми: «Толока» Михайла Іллєнка, «Щедрик» Олесі Моргунець-Ісаєнко, «DZIDZIO Контрабас» Олега Борщевського, «11 дітей з Моршина» Аркадія Непиталюка.

Співорганізатором українського кінофестивалю в Південній Кореї стала компанія TRA Media. Президент компанії Дже-ман Чой розповів, що у корейських глядачів вперше буде можливість подивитися українські стрічки на каналі TVA Plus.

«Сподіваюсь, що корейська аудиторія дізнається про українську історію та культуру, переглядаючи українські фільми, оскільки іноземці дізналися та полюбили Корею, переглядаючи корейські фільми та серіали. Бажаю, щоб цей захід сприяв активізації культурного обміну і зміцненню відносин між нашими країнами», — сказав Чой.

Нагадаємо, Film.UA Distribution 26 січня випустить в український кінопрокат фільм «Памфір» кінорежисера Дмитра Сухолиткого-Собчука. Кінофестивальна історія фільму вже налічує понад 25 країн. Його номіновано на премію Європейської кіноакадемії.

Фото: Кадр з фільму «Толока»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1047
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
525 дн. тому
сегодня, 10:31 Розділена Корея вже 70 років живе у стані війни. ФРН була розділена. Ізраїль у ворожому оточенні. Всі роблять ставку на розвиток, а ні військовий терор. Тому ніхто не дурить засліплене суспільство: "якщо ми припинено тероризм, вони використають тишу для відновлення, і знов нападуть". Людство постійно жило під загрозою конфліктів, але тільки ті терористичні режими, які розікрали свою країну, були зацікавлені у вічній війні.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду