1+1 media заявила, що домовилась із ФК «Рух» про трансляцію матчів

1+1 media заявила, що домовилась із ФК «Рух» про трансляцію матчів

26 Серпня 2022
1009
26 Серпня 2022
08:21

1+1 media заявила, що домовилась із ФК «Рух» про трансляцію матчів

1009
Днями футбольний клуб не допустив на стадіон знімальну групу Setanta Sports, яка мала показувати гру.
1+1 media заявила, що домовилась із ФК «Рух» про трансляцію матчів
1+1 media заявила, що домовилась із ФК «Рух» про трансляцію матчів

Медіагрупа 1+1 media заявила, що домовилась із ФК «Рух» про трансляцію матчів. Про це повідомила пресслужба.

«З метою підтримки вболівальників і надання якомога ширшого безкоштовного доступу до поєдинків ФК "Рух" менеджмент клубу звернувся до 1+1 media і передав медіагрупі права на зйомку та трансляцію матчів у межах Чемпіонату України з футболу Української Прем'єр-ліги 15-го сезону 2022/2023», – йдеться в повідомленні.

У клубі, своєю чергою, заявили, що «хочуть забезпечувати глядачів безплатним доступом до перегляду події у такий надскладний час» і що ніякого єдиного телепулу, створеного УПЛ, не існує.

«Акцентуємо, що жодні права, про які говорить УПЛ, не були передані УПЛ, відповідно, жодного так званого єдиного телепулу не існує. Тому просимо припинити спекуляції на цю тему та звільнити команди і, власне, глядачів, від незрозумілих зʼясувань стосунків, які приводять до збоїв у трансляції матчів», – коментують в ФК «Рух».

1+1 media транслюватиме матчі на телеканалах 2+2 і УНІАН та на ютуб-каналах FootballHub і «Профутбол Digital».

«УПЛ, не маючи згоди від футбольних клубів, передчасно заявила про створення так званого єдиного телепулу трансляторів. У цьому випадку ми підтримуємо клуби, які володіють правами на трансляцію і виявили бажання обʼєднати навколо матчів максимальну кількість людей», – прокоментували в 1+1 media.

Раніше 1+1 media домовилась про співпрацю із ФК «Динамо» Київ, «Дніпро-1», «Зоря», «Металіст» щодо безплатної трансляції їхніх матчів. 

Українська прем'єр-ліга створила єдиний пул і обрала офіційним транслятором Setanta Sports, проте 23 серпня знімальну групу компанії не пустили на стадіон в Ужгороді, де відбувався матч «Зоря» — «Ворскла». Натомість туди потрапили представники 1+1 media, які вели трансляцію на каналі «2+2» та на Football Hub у ютубі.

В УПЛ заявили, що після отримання всіх офіційних рапортів та документів, дані про інцидент будуть передані на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету УАФ. Група 1+1 media на це заявила, що діяла на підставі багаторічних договорів, зокрема з ФК «Зоря» і що права на трансляцію були надані футбольним клубом.

24 серпня знімальну групу Setanta Sports не пустили на матч «Рух» – «Металіст»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1009
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду