Саміт «Кримської платформи» відбудеться наприкінці серпня

Саміт «Кримської платформи» відбудеться наприкінці серпня

26 Липня 2022
3390
26 Липня 2022
10:28

Саміт «Кримської платформи» відбудеться наприкінці серпня

3390
У 2022 році саміт буде проведено онлайн.
Саміт «Кримської платформи» відбудеться наприкінці серпня
Саміт «Кримської платформи» відбудеться наприкінці серпня

Перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джеппар повідомила, що Україна планує провести черговий саміт «Кримської платформи» 23 серпня.

«Президент України поставив чітке завдання перед Міністерством закордонних справ України організувати саміт. Ми його готуємо. Саміт буде проведено онлайн», – зазначила Еміне Джеппар у коментарі «Крим.Реалії».

Вона також повідомила, що докладнішу інформацію про саміт й інші заходи в рамках «Кримської платформи» міністерство озвучить згодом.

Міжнародний майданчик із деокупації Криму («Кримська платформа») – ініціатива української влади щодо створення переговорної платформи для координації дій України і міжнародних партнерів для захисту прав кримчан та деокупації окупованого Росією півострова.

Інавгураційний саміт «Кримської платформи» відбувся у Києві 23 серпня 2021 року – до 30-ої річниці державної незалежності України. Захід був покликаний офіційно запустити міжнародний формат щодо деокупації Криму.

43 країни-учасниці першого саміту «Кримської платформи» підписали спільну декларацію із закликом відновити територіальну цілісність України у міжнародно визнаних кордонах і заявили, що «Росії не вдасться легітимізувати тимчасову окупацію Криму та Севастополя».

Архівне фото: пресслужба Офісу президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3390
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду