detector.media
14.07.2022 21:26
Канал Live призупиняє своє мовлення
Канал Live призупиняє своє мовлення
Viasat уже повідомив глядачам, що виключає канал зі своїх пропозицій.

Канал Live з п'ятниці, 15 липня, призупиняє своє мовлення до завершення бойових дій та скасування в Україні режиму воєнного стану. Про це повідомляється на сайті Viasat.

Дистрибутор супутникового телебачення вже поінформував глядачів, що виключає канал з переліку своїх пропозицій.

Канал розпочав мовлення в серпні 2020 року під назвою Kyiv.Live. Він мовив в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»).

Тоді запуском займалися медіаменеджер Олексій Семенов та його команда.

В листопаді 2020 року управління Kyiv.Live та Odesa.Live замість них взяв на себе Інститут когнітивного моделювання: Світлана Павелецька, Дмитро Царенко та Віктор Березенко. Ця команда пропрацювала з власником каналу Вадимом Столаром упродовж року. За цей час концепція регіональних каналів (Kyiv.Live та Odesa.Live) доповнилась і загальнонаціональними амбіціями.

Влітку 2021 року Live Network розділив супутникову та ефірну версію каналу Kyiv Live та змінив назви телеканалів та ефірну версію на «Типовий Київ», а супутникову – на Live. Тоді загальнонаціональний канал мав концепцію інформаційно-розважального, працював над розширенням покриття і хотів взяти участь у конкурсі на місця в мультиплексі Концерну РРТ.

Наприкінці листопада 2021 року Інститут когнітивного моделювання припинив співпрацю з Live Network, а медіахолдинг Столара очолив Юрій Будяк. Раніше він керував каналом NewsOne, також входив до дирекції телеканалу «112 Україна», а свою кар’єру розпочинав на «Інтері».

У березні цього року нардеп «ОПЗЖ» та власник Live Вадим Столар перебував за кордоном. Як він повідомляв щодо роботи медіа-холдингу Live Network, канали допомагали працювати єдиному національному мовнику.

У травні Вадим Столар увійшов до нової депутатської групи «Відновлення України».

Фото з ранкового шоу Live «Місто прокидається»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY