На Херсонщині підірвали автомобіль нардепа-колаборанта Ковальова – Буданов

На Херсонщині підірвали автомобіль нардепа-колаборанта Ковальова – Буданов

22 Червня 2022
3554
22 Червня 2022
21:05

На Херсонщині підірвали автомобіль нардепа-колаборанта Ковальова – Буданов

3554
Кирило Буданов: Автомобіль точно підірвано, в якому стані перебуває цей колаборант та зрадник, ми з'ясовуємо.
На Херсонщині підірвали автомобіль нардепа-колаборанта Ковальова – Буданов
На Херсонщині підірвали автомобіль нардепа-колаборанта Ковальова – Буданов

У середу, 22 червня, керівник ГУР України Кирило Буданов повідомив, що в Херсонській області підірвали автомобіль власника 4 каналу, нардепа-колаборанта Олексія Ковальова. Раніше про замах на Ковальова та його нібито загибель повідомляли соцмережі.

В етері національного марафону Буданов підтвердив, що з автомобілем Ковальова сталася «певна дія».

«Я можу підтвердити, що була здійснена певна дія. Автомобіль точно підірвано. В якому саме стані перебуває цей колаборант та зрадник, ми з'ясовуємо», – заявив Буданов.

Читайте також: 

Ковальов придбав 4 канал наприкінці 2021 року. Раніше співвласниками каналу були Дмитро Добродомов і Андрій Мисик.

Ковальов заявляв, що купівля 4 каналу відбулась відкрито, «без будь-яких сторонніх осіб» – актив купили його батьки, а потім подарували йому. Також він заперечував, що до купівлі каналу має стосунок Офіс президента України.

Зараз Ковальов перебуває на території Херсонської області, яка перебуває під тимчасовою окупацією росіян. 8 червня 2022 року на одній із фейсбук-сторінок Ковальова з’явився допис такого змісту: «Росія тут назавжди, й найтісніша інтеграція з Росією вже відбувається». Однопартійці Ковальова кажуть, що ця сторінка справжня.

Правоохоронці ще у квітні порушили кримінальне провадження щодо Ковальова за статтею про колабораційну діяльність. Зокрема, ДБР встановило, що депутат співпрацює з окупаційними силами РФ на тимчасово окупованій території Херсонської області.

28 квітня членство Ковальова у парламентській фракції «Слуга народу» було призупинене, партія підозрювала його у державній зраді. Через це «Слуга народу» звернулась до правоохоронців.

У відповідь нардеп заявив, що підозри партії є «бездоказовими», і він, мовляв, через це сам може звернутись до правоохоронців.

3 травня Олексія Ковальова виключили з фракції «Слуга народу». 

8 червня речниця фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук повідомила, що політсила звернеться до керівництва Верховної Ради з проханням забрати депутатський мандат у Ковальова.

Фото: Олексій Ковальов/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3554
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду