detector.media
22.06.2022 21:05
На Херсонщині підірвали автомобіль нардепа-колаборанта Ковальова – Буданов
На Херсонщині підірвали автомобіль нардепа-колаборанта Ковальова – Буданов
Кирило Буданов: Автомобіль точно підірвано, в якому стані перебуває цей колаборант та зрадник, ми з'ясовуємо.

У середу, 22 червня, керівник ГУР України Кирило Буданов повідомив, що в Херсонській області підірвали автомобіль власника 4 каналу, нардепа-колаборанта Олексія Ковальова. Раніше про замах на Ковальова та його нібито загибель повідомляли соцмережі.

В етері національного марафону Буданов підтвердив, що з автомобілем Ковальова сталася «певна дія».

«Я можу підтвердити, що була здійснена певна дія. Автомобіль точно підірвано. В якому саме стані перебуває цей колаборант та зрадник, ми з'ясовуємо», – заявив Буданов.

Читайте також: 

Ковальов придбав 4 канал наприкінці 2021 року. Раніше співвласниками каналу були Дмитро Добродомов і Андрій Мисик.

Ковальов заявляв, що купівля 4 каналу відбулась відкрито, «без будь-яких сторонніх осіб» – актив купили його батьки, а потім подарували йому. Також він заперечував, що до купівлі каналу має стосунок Офіс президента України.

Зараз Ковальов перебуває на території Херсонської області, яка перебуває під тимчасовою окупацією росіян. 8 червня 2022 року на одній із фейсбук-сторінок Ковальова з’явився допис такого змісту: «Росія тут назавжди, й найтісніша інтеграція з Росією вже відбувається». Однопартійці Ковальова кажуть, що ця сторінка справжня.

Правоохоронці ще у квітні порушили кримінальне провадження щодо Ковальова за статтею про колабораційну діяльність. Зокрема, ДБР встановило, що депутат співпрацює з окупаційними силами РФ на тимчасово окупованій території Херсонської області.

28 квітня членство Ковальова у парламентській фракції «Слуга народу» було призупинене, партія підозрювала його у державній зраді. Через це «Слуга народу» звернулась до правоохоронців.

У відповідь нардеп заявив, що підозри партії є «бездоказовими», і він, мовляв, через це сам може звернутись до правоохоронців.

3 травня Олексія Ковальова виключили з фракції «Слуга народу». 

8 червня речниця фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук повідомила, що політсила звернеться до керівництва Верховної Ради з проханням забрати депутатський мандат у Ковальова.

Фото: Олексій Ковальов/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY