У бою загинув медіаменеджер Володимир Чеповий

У бою загинув медіаменеджер Володимир Чеповий

22 Червня 2022
1258
22 Червня 2022
08:30

У бою загинув медіаменеджер Володимир Чеповий

1258
Обставини його смерті наразі невідомі. За непідтвердженою інформацією, це сталося біля Сєвєродонецька.
У бою загинув медіаменеджер Володимир Чеповий
У бою загинув медіаменеджер Володимир Чеповий

В Україні в бою загинув генеральний директор видавництва «Бліц-інфо», колишній шефредактор журналу «Бізнес», військовий Володимир Чеповий. Про це повідомила речниця заступника голови Київської міської державної адміністрації Людмила Шикота. Також про це написав співзасновник та директор економічних програм Ukrainian Institute for the Future Анатолій Амелін.

«Як багато їх стало. Цих новин про смерть. Сьогодні підтвердили, що у бою загинув генеральний директор видавництва "Бліц-інформ", шеф-редактор журналу "Бізнес", автор проекту "Бізнес 100". Енергійний, веселий, активний Володимир Чеповий. Такий ініціативний, відкритий, такий живий завжди...», – написала Шикота.

«Не можу повірити. Володимир Чеповий ... R.I.P. Найсвітліша людина. Головний редактор журналу "Бізнес", на якому виріс весь український бізнес. Автор книги "Перекресток", яка змінила сотні доль, у тому числі мою, і через яку його прозвали українським Коельйо», – йдеться в дописі Амеліна.

У коментарях під його дописом екснардеп Борислав Береза повідомив, що Чеповий загинув під Сєвєродонецьком 1 червня.

Володимиру Чеповому було 55 років. У 1990 році став співзасновником видавництва «Бліц-Інформ», яке видавало низку газет та журналів: «Бізнес», «Ділові новини», «Наталі», «Капітал» та інші. У 2002 році Чеповий із партнерами започаткував видавництво «Караван-Медіа», яке випускало журнали «АрхІдея» та «Караван Історій – Україна».

У 2005 році Чеповий обіймав посаду керівника служби Державного секретаря України. Після Помаранчевої революції випустив книжку «Я прокинувся щасливим», де описував події початку 2000-х років в Україні. Пізніше він став співзасновником та очолив «Медіа Інвест Груп». З 2014 року Чеповий був шефредактором журналу «Бізнес» і обіймав посаду генерального директора видавництва «Бліц-Інформ».

У грудні 2017 року журнал «Бізнес» викупив «Український Бізнес Хаб».

Доповнено: син Володимира Чепового Іван повідомив у фейсбуці, що офіційно його батько вважається зниклим безвісти, а не загиблим.

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1258
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду