Проєкт Катерини Осадчої «Знайти своїх» має власний сайт

Проєкт Катерини Осадчої «Знайти своїх» має власний сайт

20 Червня 2022
5742
20 Червня 2022
10:19

Проєкт Катерини Осадчої «Знайти своїх» має власний сайт

5742
На сайті кожен може подати заявку на пошук зниклої людини, знайти інформацію про близьких у розділі «Списки», повідомити інформацію про зниклу людину, подивитися сюжети з марафону «Єдині новини» та «Сніданку з 1+1».
Проєкт Катерини Осадчої «Знайти своїх» має власний сайт
Проєкт Катерини Осадчої «Знайти своїх» має власний сайт

Для соціального проєкту телеведучої Катерини Осадчої «Знайти своїх» у співпраці з «1+1» створили сайт. Про це повідомила пресслужба телеканалу.

Сайт допомагає шукати цивільних, зниклих в результаті російської агресії на території України. На сайті кожен може подати заявку на пошук зниклої людини, знайти інформацію про близьких у розділі «Списки», повідомити інформацію, подивитися сюжети, які вийшли в ефірі загальнонаціонального марафону «Єдині новини» та «Сніданку з 1+1».

«Це ще одна сходинка до реалізації дієвого пошуку, адже прийом заявок не тільки через чат-бот, а й через сайт збільшить можливість українців знайти один одного. За час війни телеграм-канал став одним із головних інструментів у пошуку зниклих, але не у всіх був до нього доступ. На сайті ми матимемо змогу ділитися усією інформацією, яку ми шукали протягом усього часу нашої роботи 3,5 місяці», – прокоментувала Катерина Осадча.

Телеграм-канал «Пошук зниклих» телеведуча започаткувала на третій день повномасштабної війни. Лише за перші 1,5 місяці роботи проєкт отримав 18 тисяч заявок на пошук і допоміг знайти 1500 людей.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5742
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Таньяна
205 дн. тому
Мені потрібно звязатися з Катериною Осадче стосовно мого чоловіка його незаконно утримують у Германії в лікарні він громадянин Венеції ми звертилися у провохороні органи та у служби мені відмовили у допомозі Ця клініка вимагає викуп 5000 євро я не знаю що мені робити допоможіть мені БУДЬ ЛАСКА повернути свого чоловіка додому я не хочу щоб йому там нашкодити Мій норм телефону 0509510454
Олена
281 дн. тому
Доброго ранку. 14.07 2003 зник мій рідний брат Кіш Олексій Йосипович, вважається зниклим безвісти. Підкажіть будь ласка, чи допоможе мені з цим питанням команда Катерини? Можливо, підкажіть до кого мені звернутися. Дякую!
Оксана
389 дн. тому
Добрий вечір.А тих хто в полоні ви допомагаєте повернути?
Олексій
417 дн. тому
Скажіть якщо людина пропала рік тому.І її досі не знайшли мені варто звернутися до Катерини?
Світлана
579 дн. тому
Доброго ранку! Якщо потрібні помічники, я готова. Контактний телефон 050 385 54 18
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду