25 квітня  —  презентація книги «Living the War: Children during the Russian war against Ukraine»

25 квітня — презентація книги «Living the War: Children during the Russian war against Ukraine»

24 Квітня 2024
800
24 Квітня 2024
13:42

25 квітня — презентація книги «Living the War: Children during the Russian war against Ukraine»

800
Ця книга – це глибоке дослідження впливу війни на дитяче життя через особисті історії, фото й малюнки: про трагедію втрати, депортації, життя в умовах виживання окупації.
25 квітня  —  презентація книги «Living the War: Children during the Russian war against Ukraine»
25 квітня  —  презентація книги «Living the War: Children during the Russian war against Ukraine»

У четвер, 25 квітня о 16:00,  у рамках заходів Книжкового фестивалю у Києві на ВДНГ відбудеться  презентація книги «Living the War: Children during the Russian war against Ukraine».  

«Автор Володимир Кадигроб продовжив серію, розпочату книгою «Living the War», і занурив читачів у 8 різних, але однаково травматичних історій дитячих доль зламаних жахливою війною, що триває», — повідомляють організатори.

До створення книги долучилися президент України Володимир Зеленський, Перша Леді України Олена Зеленська, державні особи, що займаються питаннями порятунку дітей від наслідків війни та відомі українські фотографи.

Панельну дискусію з презентацією книги модеруватиме Дар'я Герасимчук, радниця-уповноважена президента України з прав дитини та дитячої реабілітації. 

Серед спікерів з автором книги – Дар'я Зарівна, радниця голови Офісу президента України, заступниця Генерального прокурора України Вікторія Літвінова, представниця Омбудсмана з питань дітей Ірина Суслова та фотограф Саша Маслов.  

Учасники панельної дискусії обговорять унікальні історії дітей, а також на панелі будуть розглянуті ключові зусилля української держави з порятунку викрадених та примусово переміщених дітей та їх реінтеграції відповідно до плану «Bring Kids Back UA», затвердженого президентом України Володимиром Зеленським. Кожен зможе отримати доступ до електронної версії книги.

Захід, як і книга, націлений на збільшення обізнаності міжнародної спільноти щодо реалій війни та її впливу на дітей, пошуку можливостей для співпраці та надання підтримки Україні.

Час презентації: 16:00 

Місце проведення: павільйон №1, ВДНГ (вул. проспект Академіка Глушкова, 1, м. Київ)

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду