detector.media
20.06.2022 10:19
Проєкт Катерини Осадчої «Знайти своїх» має власний сайт
Проєкт Катерини Осадчої «Знайти своїх» має власний сайт
На сайті кожен може подати заявку на пошук зниклої людини, знайти інформацію про близьких у розділі «Списки», повідомити інформацію про зниклу людину, подивитися сюжети з марафону «Єдині новини» та «Сніданку з 1+1».

Для соціального проєкту телеведучої Катерини Осадчої «Знайти своїх» у співпраці з «1+1» створили сайт. Про це повідомила пресслужба телеканалу.

Сайт допомагає шукати цивільних, зниклих в результаті російської агресії на території України. На сайті кожен може подати заявку на пошук зниклої людини, знайти інформацію про близьких у розділі «Списки», повідомити інформацію, подивитися сюжети, які вийшли в ефірі загальнонаціонального марафону «Єдині новини» та «Сніданку з 1+1».

«Це ще одна сходинка до реалізації дієвого пошуку, адже прийом заявок не тільки через чат-бот, а й через сайт збільшить можливість українців знайти один одного. За час війни телеграм-канал став одним із головних інструментів у пошуку зниклих, але не у всіх був до нього доступ. На сайті ми матимемо змогу ділитися усією інформацією, яку ми шукали протягом усього часу нашої роботи 3,5 місяці», – прокоментувала Катерина Осадча.

Телеграм-канал «Пошук зниклих» телеведуча започаткувала на третій день повномасштабної війни. Лише за перші 1,5 місяці роботи проєкт отримав 18 тисяч заявок на пошук і допоміг знайти 1500 людей.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY